K🤬y we własnej osobie, czyli MOwcy albo ich synalki. Pełno tego ścierwa w instytucjach państwowych, a dlaczego? - bo nie przeprowadzoną dekomunizacji, ot co!
Piwo, niech większe grono zobaczy ten materiał.
policja to bezkarne k u r w y sa ponad prawem normalnego spoleczenstwa sam widzialem i slyszalem nieraz jak ktos dostal wpier czymaja sie bezkarnych zasad .z regoly pies ma zawsze racje szy jestes winny czy nie , chociaaz byl bys bez winy jak chca to wymusza
@UP
Niejedna akcja też była że skatowali policjanta za nic. To idzie w obie strony. Ale mnie wk🤬ia, że się odzywają ludzie którzy nawet nie mają o tym pojęcia a się wypowiadają. Jakby przyszło co do czego i tak połowa tutejszych napinaczy by wezwała "psy". Co to się ze światem dzieje teraz. Ludzie mordują się na ulicach bardziej niż kiedyś, gw🤬cicieli jest więcej niż kiedyś i do czego to zmierza? Ja ze swojej strony tylko mogę powiedzieć, że zawsze wina jest po obu stronach. Tak samo i w tym przypadku. A co poniektórzy tutaj toczą jakąś niedoj🤬ą walkę między policją a ludźmi i kto jest gorszym zwyrodnialcem. Wy się cieszcie, że milicji już nie ma ani UBecji bo naprawdę wtedy byście zaczęli pyskować to jeden z drugim gumową pałą by dostał i na 48 został zabrany to by się odechciało już na zawsze pyskować im. Szanujmy się nawzajem to nic się nie stanie ani ze strony obywateli ani ze strony policji.
@x2up dlatego obywatel powinien mieć własną broń. Nie chce mi się srać statystykami od amerykańskich naukowców, ale ponoć przestępczość spada jak obywatel ma klamkę za paskiem. Wtedy każdy każdego szanuje, a przynajmniej czuje respekt
Policji już w tym kraju od dawna odp🤬la , ta ich wolność to przegięcie nieraz były sytuacje że skatowali kogoś za picie piwa lub za to że źle wyglądał , pewnie jakaś p🤬da napisze że to nie możliwe , otóż możliwe trafisz na przesłuchanie to niema innej drogi do wyciągnięcia informacji niż wp🤬l , a coś źle odpowiesz to cię wrobią w jakieś gówno , czasem zdarzają się wyjątki policjantów , ale trzeba ująć " Pies to charakter , Policjant to zawód " .