Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nasze nazwiska mogą sugerować jak wyglądali nasi przodkowie, jaki wykonywali zawód czy gdzie mieszkali. Nawet po setkach lat możemy próbować odczytywać te znaczenia!
Nie lubię tego c🤬ja za krytykę środowisk anty-systemowych. Jest jak drugi Niesiołowski, dobrze mu żyje w tej patologii i państwie z układami więc po co wspierać " podpalaczy Polski".
Jak na kogoś kto udaję gentlemana słowo "honor" jest dla niego obce.
Zajebiście zmontowany, ciekawy i merytoryczny film. Domyślam się, że połowa komentarzy będzie o tym, że film wszedł na główną za zrobienie laski itp. Nie zawiodłem się!
A tak serio to jak się komuś nie podoba - jest przycisk Ignoruj. Na prawdę żal wam dupę ściska bo się gościu z youtuba dorobił?
Jak przy każdym nowym odcinku: "Brace yourselves... the shitstorm has begun..."
Ja zawsze lubię go posłuchać, czasami można się dowiedzieć czegoś nowego.
Tak ciężko scrollować dalej jeśli Cię to nie interesuję?
@up Ja też uważam że te filmy są spoko, ale takie p🤬lenie jak twoje mnie wk🤬ia. Po to jest komentarz żeby komentować i jak komuś się nie podoba to ma prawo napisać że mu się nie podoba. Zatem odpowiadam: nie, nie ciężko scrollować, ale c🤬j ci do tego?