Myślę, że część z tych kobiet nie chce nikomu nic udiwodnić... po prostu - nie strugają słodkich idiotek, pachnących na kanapie, tylko próbują cos same zdziałać.
Tak, Panowie - jesteście silniejsi fizycznie, myślicie i planujecie technicznie, nie poddajecie się emocjom. To są Wasze cechy uwarunkowane pucią. I rozsądna kobieta nie ma na celu zastąpić Was, bo chce coś udowodnić. Czasem nie mamy wyjścia, bo nie ma kto naprawić, wbić czy przywiercić.
Część to wypadki, każdemu się może zdarzyć, ale to mnie rozwaliło. Jak można być AŻ TAK głupim?
ja to głęboko podziwiam mężczyzn, dla których jedyną formą dowartościowania się jest przeżywanie jakie to kobiety są głupie... kup sobie kolego wiertarkę, drabinę i zacznij szaleć, to może ci się któraś półkula rozwinie...
Myślę, że część z tych kobiet nie chce nikomu nic udiwodnić... po prostu - nie strugają słodkich idiotek, pachnących na kanapie, tylko próbują cos same zdziałać.
Tak, Panowie - jesteście silniejsi fizycznie, myślicie i planujecie technicznie, nie poddajecie się emocjom. To są Wasze cechy uwarunkowane pucią. I rozsądna kobieta nie ma na celu zastąpić Was, bo chce coś udowodnić. Czasem nie mamy wyjścia, bo nie ma kto naprawić, wbić czy przywiercić.
wystarczy być kobietą
kobiety są gorsze wszystko czego się złapiecie zamieniacie w gówno np hollywood
tak się dzieje gdy kobiety słuchają lewactwa i ich politycznych wysrywów ludzi którzy uważają że setki tysięcy lat ewolucji można zmienić za pomocą jednego papierka na którym się podpiszą żałosne hehehe
@ChwałaOsranejKacapii
Normalnie myślące, zdroworozsądkowe kobiety NIE CHCĄ Wam dorównywać... po co?
ja to głęboko podziwiam mężczyzn, dla których jedyną formą dowartościowania się jest przeżywanie jakie to kobiety są głupie... kup sobie kolego wiertarkę, drabinę i zacznij szaleć, to może ci się któraś półkula rozwinie...
Wyobraź sobie, że mam aluminiowa drabinę, ze trzy wiertarki, kilka młotków i w cholerę innych już bardziej specjalistycznych narzędzi. Z moim samochodem jadę do warsztatu, tylko kiedy trzeba zmienić opony. Wszystko inne jak do tej pory przez kilkadziesiąt lat robię sam i mam mój spokój, że jest zrobione dobrze i mnie nikt w bambuko nie robi.
Trafiłaś tą swoją uwagą jak kulą w płot. Płot się rozleciał i kto go teraz naprawi?
Jeżeli potrzebujesz pomocy przy rozwoju Twoich półkul, to ja mogę Tobie pomoc. W garażu mam kompresor.
Teraz skończmy takie niesnaski, bo się niepotrzebna gównoburza zrobi i przyznaję, że mężczyźni potrzebują również kobiet.
Mam nadzieje, że Ty zauważasz, że w tym kontekście Twoja wypowiedź zawiera wewnętrzną sprzeczność.
Joseed ile ważysz że tu ciągle siedzisz, już jak halman śmierdzisz
Wyobraź sobie, że mam aluminiowa drabinę, ze trzy wiertarki, kilka młotków i w cholerę innych już bardziej specjalistycznych narzędzi.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!