podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie oceniam jego normalności.
Weź się w garść, bo w krajach objętych zakazem broni możesz spotkać kogoś z bronią, kto potraktuje cię gorzej nie mając nawet takiego powodu. Dziadek oddał tu tylko strzały "ostrzegawcze"![]()
no popatrz, żyję w takim kraju i przez 37 lat nigdy się nie spotkałem nikogo z bronią na ulicy, natomiast widzę setki filmików z krajów gdzie jest dostęp do broni jak poj🤬i ludzie zabijają normalnych i w życiu bym nie chciał by w Polsce był ułatwiony dostęp(bo przecież jak ktoś chce u nas to dostanie tylko trzeba się bardziej starać co na wstępie 90% psycholi zniechęci). Normalni ludzie w naszym kraju nie muszą się obawiać, a jak ktoś jest tchórzliwą sp🤬oliną co wszędzie widzi zagrożenia którym przeciwstawić się może tylko klamką to niech sp..dala do USA najlepiej do texasu.
łełełęełe dajcie broń łelełęłęłę wolność łełęlęęłe wykop pl łełelelełęłe sp🤬olenie umysłówe łełełełęlęłę lewactwo łęłęlęeleł bandyci terroryzują i bez broni łełłełełełe czarnoprochowce łełełełę jestem zj🤬ym prawiczkie z sadistika dlatego dajcie mi spluwe żebym mógł robić pach łełęlęe
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem