Ja tam bym mu dał Oskara - ciekawe, że takie "wielkie słowa" powiedział dopiero po wyjściu z sali, przy kamerach i szybko się zwinął a adresat tych słów - nie za bardzo wiedział, o co mu chodzi.

Nie no k🤬a, nie wyrobię, Boże widzisz i nie grzmisz. Kompletne debile, zera umysłowe tłumaczą ludziom na czym sprawa stoi. Co za ponury żart, uśmiech na twarzy wisielca. Jakie k🤬a porozumienie idioci oni tam zawarli, kto zawarł?! Czy wam do pustej dyni nie dociera, że Majdan jest finansowany przez żądnych władzy oligarchów, którzy wyj🤬e mają na jakieś ustępstwa? Zdobyli broń, debile na całym świecie [@up najwięcej w Polsce jak widać] łyknęli bajkę o pokojowej walce, determinacji i k🤬a wspierają to bydło z ukrainy. I k🤬y mi tutaj pisały niedawno o tym, że to nie wina tych ludzi, że mają taką historię i nie można patrzeć pod kątem bla bla bla. Tępe c🤬je, oni mają flagi UPA NIEPRZYPADKOWO, czaicie? Ich bohaterem jest bandera [śmieć zasrany], niedawno nasz "wuc" bronek-bul-komor poszedł im wybaczać i ich przepraszać, chociaż tam nikt nie prosił o wybaczenie, na dodatek dostał jajem i się obsrał stuletnim balasem. Ukraina k🤬a jego mać, czy was nie poj🤬o? Powiem wam gdzie są nasi bracia - Białoruś. Tam żyją prości ludzie, gnębieni przez władzę. Na Białorusi zawsze spotykałem się z życzliwością i pomocą. Już zapomniały k🤬olemingi o tym, że hołota na ukrainie chce przyłączenia Przmyśla do ich wyp🤬dowa? Nie widzieliście, jak obrzucali policjantów butelkami z benzyną, jak katują tam ludzi? Kogo wy k🤬a wspieracie?