Up, up, up
Weźcie mi proszę wytłumaczcie, bo ja prosty chłop jestem, jaką winę ponosi miasto Łódź za to, że jakiś debil przez swoją głupotę zdemolował fragment ulicy.
To jakbyście rozgrzeszali mordercę z A1 który spalił w samochodzie rodzinę z małym dzieckiem, mówiąc:
"No tak... to koło Piotrkowa Trybunalskiego.. i wszystko jasne..."
j🤬 busiarzy, tirowców i każdy margines społeczny myślący że jeżdżenie autem które przewozi towary sprawia, że są najważniejsi na świecie. P🤬lone zwierzęta i jaskinowcy. Wiecznie w internecie widać tych k🤬a profesorów chłopskorozumizmu, którzy usprawiedliwiają wszystko tym, że gdyby nie oni to by nic w sklepach nie było. J🤬 ich do spodu
j🤬 busiarzy, tirowców i każdy margines społeczny myślący że jeżdżenie autem które przewozi towary sprawia, że są najważniejsi na świecie. P🤬lone zwierzęta i jaskinowcy. Wiecznie w internecie widać tych k🤬a profesorów chłopskorozumizmu, którzy usprawiedliwiają wszystko tym, że gdyby nie oni to by nic w sklepach nie było. J🤬 ich do spodu
Up, up, up
Weźcie mi proszę wytłumaczcie, bo ja prosty chłop jestem, jaką winę ponosi miasto Łódź za to, że jakiś debil przez swoją głupotę zdemolował fragment ulicy.
To jakbyście rozgrzeszali mordercę z A1 który spalił w samochodzie rodzinę z małym dzieckiem, mówiąc:
Jest mnóstwo bardzo dobrych i prawych zawodowych kierowców, więc zmień majty
Nie przejmuj się. 20 lat temu para z Łodzi ukisiła 4 dzieci w beczkach, tydzień później już nikt o tym nie pamiętał. Sosnowca już nigdy nic nie przebije.
Up, up, up
Jeszcze motocyklistów , rowerzystów , kierowców bmw ,audi itp. czarnych , białych, żółtych , latynosów , ciapatych , ruskich , ukrów ,lezby , pedałów , transów , pedofili , zoofilii , księży , komuchów , żymian i warszawiaków.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Przecież uniesiony kiper widać w lustrach, ja p🤬le.... Taka sama gwiazda jak ci, co 4 metrowym,zestawem wjeżdżają w tunel o wysokości 3.5m.
Bo wg legend jak jest znak 3,5 m to spokojnie się zmieścisz jak nasz 4 m bo te znaki zaniżają wysokość więc debile walą pojazdami wyższymi niż ograniczenie wysokości.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerPrzecież uniesiony kiper widać w lustrach, ja p🤬le.... Taka sama gwiazda jak ci, co 4 metrowym,zestawem wjeżdżają w tunel o wysokości 3.5m.
Nie przejmuj się. 20 lat temu para z Łodzi ukisiła 4 dzieci w beczkach, tydzień później już nikt o tym nie pamiętał. Sosnowca już nigdy nic nie przebije.
Przecież podkreślił, że chodzi mu o tych zjebów, co myślą ,że są nadludźmi tylko dlatego, że wożą towary do sklepów.
Jak widać czytanie ze zrozumieniem to już za duże wymagania.