Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Na początku myślałem że blondyna ma jakieś 15-16 lat, jak w serialu więc nie chciałem nic mówić czy pisać że r🤬ałbym, ale ona ma prawie 30!
Ogólnie Hershelowi udały się córki.
Carl to c🤬a, która udaje że jest super twardy itp. Obraził się na ojca, bo zabrali mu siostrę gdy Rick bił się z Gubernatorem, a synek sobie spokojnie strzelał.
Mnie Carl strasznie wk🤬ia. Typowa p🤬da, drze japę jaki to on jest samodzielny, a przy pierwszej okazji omal nie zabijają go ledwo szwendające się zwłoki
@up Carl to dzieciak, ile ma tam lat? ze 12. To co mi się rzuca w oczy to to że oile Daryl powoli mięknie, najpierw przez ta stara babe, teraz przez ta mloda dupke, chociaz to dalej kawal drania, podczas gdy szczeniak kroczy odwrotna sciezka i powoli staje sie bezwzglednym c🤬jem