Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Trzeba przyznać, że ludzie na tym filmiku to debile, miałem okazje na takim czymś jeździć i trzeba być spełnionym idiotą, żeby na tym się przewrócić, jazda jest prosta jak budowa cepa, a jak ktoś chce zjeżdżać tym z górki to jest głupi.
Fajnie się tym jeździ, ale raczej dla zabawy. Na co dzień to skrajnie c🤬jowy środek lokomocji i drogi. Chociaż w porównaniu do auta na benzyne... j🤬 ich wszystkich, rower power k🤬a.
Trzeba przyznać, że ludzie na tym filmiku to debile, miałem okazje na takim czymś jeździć i trzeba być spełnionym idiotą, żeby na tym się przewrócić, jazda jest prosta jak budowa cepa, a jak ktoś chce zjeżdżać tym z górki to jest głupi.
a zgaduj zgadula jak zginą właściciel jednej z firm produkujących to gówno ?
Też myślałem że to proste ale 3 lata temu na bulwarze w gdyni klient mi wskoczył na ściezke po której się jeżdziło i gw🤬townie skręciłem , niestety gleba a i przy okazji dziadek oberwał tym gównem że w szpitału wylądował- zaraz pogotowie i psiarnia. Także pierwszy i ostatni raz tym jechałem.