"Ty k..., psie je... Ja jestem patriotą, a ty kim jesteś?"
Jak się domyślacie ów człowiek za obrazę policji został już skazany.

Pełen artykuł pod linkiem: śedzia o podwójnej moralności
I dobrze. K🤬a niech ta pseudo patriotyczna k🤬a zgnije w więzieniu.
Ja sam bym te k🤬y wszystkie w więzieniu posadził za to jak nieumiejętnie i niereprezentacyjnie wypełniają swoje zasrane zadanie utrzymywania porządku, a ty komuś kto zaledwie ich obraził słownie, nazywasz pseudo patriotyczną k🤬ą? Tak cie to boli że w dniu święta narodowego ludziom chce się wyjść na ulicę i zrobić coś w kierunku spalenia na stosie tego całego skorumpowanego rządu?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellumMcMenel. Aż sobie konto na sadisticu p🤬lnąłem aby uraczyć Cię browarkiem (bądź co bądź wirtualny ale c🤬j, mam dobre intencje). Natomiast co do komentarza xqwzsa, stary nie wiem jak Ty ale mnie mega boli, że w dniu święta Niepodległości ludzie pardon bydło, które mianuje się patriotami rozp🤬ala wszystko w zasięgu wzroku. Ni c🤬ja nie potrafię pojąć jak rozj🤬ie komuś samochodu, wybicie szyby, wyrwanie drzewka ma wpłynąć na "zrobienie czegoś w kierunku spalenia na stosie tego całego skorumpowanego rządu" p🤬lisz jak potłuczony. Konsekwencje ponoszą uczciwie pracujący ludzie - a to koszt wstawienia nowej szyby, mechanika/lakiernika etc. W jednym przyznam Ci rację policja "nieumiejętnie i niereprezentacyjnie wypełniają swoje zasrane zadanie utrzymywania porządku" poniekąd to nie ich wina że nie otrzymali pozwolenia na korzystanie z ostrej amunicji przeciwko tym j🤬ym zwierzętom, które mianuje się patriotami, przy czym posługując się tym terminem "zwierze" obrażam zwierzęta za co z tego miejsca serdecznie je przepraszam. Więc przeanalizuj sobie to co napisałeś, zainteresuj się jak wygląda praca policjanta, zajrzyj do słownika na definicje patriotyzmu po czym "rozbiegnij się i p🤬lnij z barana w ścianę" aby Ci się utrwaliło. Amen
Każdy, kto w Święto Niepodległości wyszedł na ulicę w kominiarce celem "wyszumienia się" jest pseudopatriotyczną k🤬ą, jak to McMenel ujął. Chcesz sadzać ludzi w więzieniu i zmienić kraj? Załóż partię polityczną, zmobilizuj elektorat i rządź, o ile Twoja marna osoba jest zdolna do czegoś innego niż bluzgi w internecie.