USA tak jaki i Rosja, to k🤬a stan umysłu... Co za debile.... "Oh my god, oh my god".... Nie wierzę że ludzie są tacy głupi.
To wszystko to potomkowie niedojebańców którzy nie potrafili dać sobie rady w Europie i wieki temu sp🤬olili do Ameryki... Genetyki niestety nie oszukasz.
USA tak jaki i Rosja, to k🤬a stan umysłu... Co za debile.... "Oh my god, oh my god".... Nie wierzę że ludzie są tacy głupi.
To wszystko to potomkowie niedojebańców którzy nie potrafili dać sobie rady w Europie i wieki temu sp🤬olili do Ameryki... Genetyki niestety nie oszukasz.
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.Zobacz sobie jak wyglądają ich miasta a jak nasze
Kto to zbudował? niedoj🤬i genetycznie
Ja wiem że przeciętny hamburger nic nie ogarnia ale nie wrzucałbym wszystkich do jednego wora
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Zobacz sobie jak wyglądają ich miasta a jak nasze
Kto to zbudował? niedoj🤬i genetycznie
Ja wiem że przeciętny hamburger nic nie ogarnia ale nie wrzucałbym wszystkich do jednego wora
Imigranci, tylko tacy kupieni za dobre pieniądze
Okej. Tyle że jak w te ich zajebiste miasta dmuchnie wiaterek z prędkością powyżej 80 - 100 km/h, to wszystko składa się jak domek z kart...
Poza tym ich miasta sa zbudowane na wyzysku i spekulacjach na całym świecie - jak myślisz, gdzie żydostwo i masoneria ma swoje największe siedziby i gromadzi zasoby?
Pozdrawiam. Shaolin. 🙅🏻