Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Zajebiste, nic nie dział tak na mój umysł niż wyobrażanie sobie takie skali. Jak na coś co powstało w granicach naszego Kraju (kocham ten kraj) to bardzo dobra i dająca do myślenie robota. Piwo.
K🤬a ja tez rozmyslałem nad wszechswiatem, i doszedłem do tego samego wniosku, ze układ słoneczny wyglada jak atom mniej wiecej, mam tylko nadzieje ze nie jestesmy atomem gówna w dupie
Atom wcale nie przypomina układu słonecznego, tak się go tylko rysuje żeby mieć jakieś uproszczenie. W rzeczywistości atom to jądro z chmurą prawdopodobieństwa wystąpienia elektronu wokół niego.
Ciasność jądra atomu jest niczym w porównaniu z ciasnością dupy Kapitana Bomby.
podpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen