wygodnickie? jest usługa, za którąś ktoś płaci, jest pracownik, który podejmuje pracę w takim , a nie innym charakterze! wygodnictwem można też nazwać jazdę taxi, żeby z buta nie zap🤬lać, czy jeżdżenie na wczasy all in. ktoś płaci, ktoś wykonuje usługę, a jak nie chcesz wykonywać usługi to się zwolnij i zajmij czymś innym, proste!
ps. płytki też sobie sam możesz położyć, po co ktoś ma ci łachę za pieniądze robić?
"Programista" to jakaś obelga na tym portalu czy co? xD
dla przegrywów każdy lepiej płatny zawód to obelga
Powiedz mamie żeby cię przebrała bo się obsral s po same pachy
Ja nikogo nie obrażałem po prostu stwierdziłem fakt
A ty się c🤬lu obsrales idź do mamy to cię przewinie
Wygodnickie sk🤬ysyny haha jeszcze na koniec j🤬y programista załapał zwieche i musiał się podeprzeć rączkami żeby pomyśleć jak rozwiązać problem
Wygodnickie sk🤬ysyny haha jeszcze na koniec j🤬y programista załapał zwieche i musiał się podeprzeć rączkami żeby pomyśleć jak rozwiązać problem
pokaż mi cenni, w którym widnieje jakakolwiek opłata dodatkowa za przyniesienie zakupów pod drzwi, czy to w domu jednorodzinnym, czy to w blokowym parterze, czy 7 piętrze.
mało wiesz o takich zakupach. oprócz wygody i oszczędności czasu/pieniędzy, pośrednio oszczędzasz kupując tylko to co faktycznie potrzebujesz,
To sobie zamów na 7 piętro bez windy stertę skrzynek i zobaczymy jak ci dostarczą.
A co do produktów, to jeśli lubisz jak jakiś typ sra, podciera sobie dupsko papierem a potem ci dłubie w papryce czy pomidorach, jak potrafi napluć na jabłuszko, i przetrzeć bo się utytłało a klient lubi dostać błyszczące to powodzenia. Widocznie mało widziałeś jak plują w pizze, wsadzają sobie palce w dupę i potem łapią żarcie.
A jak kupujesz co popadnie w sklepie, to już twoje uzależnienie. Ja kupuje to co potrzebuje.
A co do produktów, to jeśli lubisz jak jakiś typ sra, podciera sobie dupsko papierem a potem ci dłubie w papryce czy pomidorach, jak potrafi napluć na jabłuszko, i przetrzeć bo się utytłało a klient lubi dostać błyszczące to powodzenia.
.