Rakiet napisał/a:
Ludzie co wy oglądacie. Repostujecie jakiegoś kolesia z mordą jak schaboszczak i poczuciem humoru na poziomie szafki nocnej, a tylko mu tak popularność nabijacie.
Nie wiem kto to i nie chcę wiedzieć, mam wokół siebie tak wielu głupich ludzi że nie chce ich jeszcze oglądać w internecie.
Humor na poziomie szafki nocnej.. za to masz piwo.. a gość taki głupi nie jest, pracuje jako automatyk latając po świecie, ale jest po prostu strasznie naiwny i niedoinformowany w wielu kwestiach, przez co robi z siebie pajaca jak w tym przypadku.
Ewentualnie ma jakieś masochistyczne zachcianki, bo logicznym jest że robiąc polityczny materiał w dodatku na poziomie paprotki ogrodowej więcej niż połowie osób się to nie spodoba. Tym najmądrzejszym że to tak ujmę i tym głupszym sympatyzującymi z po. Mamy dwie grupy przeciw, a jedynie jedną grupę. za, której się to spodoba, czyli najbardziej zacofaną sympatyzującą z nagannymi pisowskimi poglądami. Bo mieć poglądy prawicowe a być pisiorem to dwie zupełne różne rzeczy.