podpis użytkownika
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”podpis użytkownika
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”podpis użytkownika
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”@up
Pierdzielisz farmazony ze nie boli i krwawi.
podpis użytkownika
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”
Mówiłem o statystycznym języku normalnego człowieka. Kobiety powinny trzymać paszcze wyłącznie przy ciepłych rurach. A ty co? Masz w kuchni internet?![]()
podpis użytkownika
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”up@
zanim juz cos zaczniesz o malolatach i pracy to mozesz mi wierzyc czy nie zarabiam wiecej niz ty i mam prace ktora dostane wszedzie a jesli ciezko ci uwierzyc w to ze juz pracuje to dodam jeszcze ze nie mieszkam w zacofanej w Polsce gdzie zeby cos osiagnac i zarobic tak zeby sie wyzyc dalo musze studiowac.
Wielki cwaniaczek sie znalazl![]()
up@
zanim juz cos zaczniesz o malolatach i pracy to mozesz mi wierzyc czy nie zarabiam wiecej niz ty i mam prace ktora dostane wszedzie a jesli ciezko ci uwierzyc w to ze juz pracuje to dodam jeszcze ze nie mieszkam w zacofanej w Polsce gdzie zeby cos osiagnac i zarobic tak zeby sie wyzyc dalo musze studiowac.
Wielki cwaniaczek sie znalazl![]()
podpis użytkownika