U mnie z każdej strony otacza mnie bieda umysłowa. Zapewne że nie siedzą na sadolu
![]()
Dzisiaj sąsiad chciał zaszpanować firmowym autem H🤬jdajem (psedoterenówka) i z parkingu na drogę przez dwa chodniku i spory pas zieleni przejechał. Gość blisko 40 lat. Kurva, niech jeszcze sąsiadka zatańczy na rurze i będzie komplet![]()
Czasami się zastanawiam jak bardzo ze mną jest nie halo - bo przecież większość społeczeństwa nie może być umysłowo upośledzona...
Ehhh.... Każdej wiosny nade mną bawią się wiertarką udarową czy c🤬j wie czym od samego rana, aż do k🤬a burej nocy od 7 do 19 a czasami nawet i później. Aż cały blok k🤬a skacze. 2 lata temu kafelki w łazience wymieniali, rok temu okna wstawiali, a w tym roku stukają i pukają c🤬j wie po co, nie informując sąsiadów o "remontach"... I tak przez okrągły miesiąc. Jak żyć?
A co Ci synu da ta karteczka z napisem 'remont' mniej będzie Cie wk🤬iać nap🤬lanie wiertarki od 7 do 19?![]()
(oczywiście uważam, że każdy kulturalny człowiek powinien taką informację umieścić) C🤬JA to da.