Proponuję wrzucać tutaj wszystkie jakie odnajdziemy bo naprawdę można się mocno pośmiać.

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Z jednej strony często bywa tak, że uznani artyści, utalentowani i uwielbiani twórcy są w życiu prywatnym strasznymi burakami i gburami. Z drugiej strony polactwo tak przywykło do okradania innych, że wzburzenie budzi fakt, że ktoś chce zarabiać na swoich pomysłach.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Rozumiem gościa. Kasa należy mu się jak psu buda ale na pewno nie w kwocie 60 mln złotych. Ile? Nie wiem. Mam nadzieję, że się dogadają i nie będą robić większego smrodu.
podpis użytkownika
ego książki są po prostu przeciętne. Przez to nigdy się nie wybiły poza granice Polski.
Jak dla mnie jego książki są c🤬jowe jak Patryk Jaki. Napisane jakby je tworzył licealista, który robi wypracowanie na odp🤬l się, żeby tylko zdać.
Napisane prostym językiem beż żadnej przebłysku genialności i polotu. Dokładnie takie jak tysiące książek z serii Dungeons and Dragons, napisane przez ghost writerów na zamówienie Wizards of the coast. Takie łatwe, lekkie i przyjemne. Harlequiny wśród fantastyki.
Jedyna nadzieja Sapkowskiego jest w zapisach umowy przejęcia Metropolis Software przez CD ale i tak jest to mało prawdopodobne.
@Abraxus: Naprawdę uważasz, że to się tutaj nadaje? Co sadystycznego w dziecinnych memach tworzonych przez ludzi, którzy pewnie ani jednej jego książki nie przeczytali, a grę ukradli?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
Nie do końca prawda, jest przepis który pozwala ubiegac się twórcy o dodatkowe pieniadze jezeli ktoś na jego pracy zarobił spore pieniadze. Ale to juz pretensje do prawa. Pewnie jakis garabaty szczu z kancelari prawniczej namówił Sapkowskiego bo sam by na taki pomysł nie wpadł (lata chlania wódy na konwentach).
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Tak jak zauważył poligon6 jak na tamte lata oferta była pewnie dobra dla obu stron. Dziś okoliczności się zmieniły i należy podpisać aneks.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866