Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mam Galaxy ACE, też ma niby Gorilla Glass ale jakoś mi się szmaciarz porysował w kieszeni ;/ ehh... chyba mam klucze ze stopu złota z tytanem ;] (Tak IronMan miał z tego kombinezon)
mam galaxy s jestem zajebiscie zadowolony ale nie wiedziałem ze to szkło jest takie wytrzymałe co prawda za 5 miesięcy użytkowania znajdzie sie pare rysek a telefon spadł mi na ziemie kilka razy i w sumie nic poważnego sie nie stało
Mam galaxy ace już od miesiąca. Na początku posiadania bałem się o ten telefon (poprzednio miałem iphone'a). Ostatnio zbiegałem na uczelni z 2 piętra po schodach i zapomniałem, że mam tego dziada w kieszeni od bluzy i mi sk🤬iel poleciał z 2 piętra na posadzkę. J🤬y nawet ryski nie ma...
Tak wiem cool story bro etc. Możecie hejcić
hahah juz niedorozwinięci i niedowartowsciowani wlasciciele samsungów i przedstawiciele tym samym biedoty hejtują na apple lol
To, że ktoś szanuje pieniądze i nie wydaje ich na jakieś tam duperele tylko twardy telefon do dzwonienia nie znaczy, że jest biedakiem. Masz 24 lata i wymyślasz takie głupoty? Przecież Ty nawet pisać nie umiesz.
Mam Defkę, też z GG, jakieś 3 miechy, używam w ciężkich warunkach, mam jedną rysę po upadku na kamień, właściwie to bardziej odprysk niż rysa.. Wytrzymały sk🤬ysyn.... I umie pływać
prawda jest taka, że pomimo słabych stron iphone'a ni c🤬ja nie mogę się przerzucić na androida, jakoś się przywiązałem do tego jabłuszka...(nie mam najnowszego modelu, ani nawet przedostatniego). Mam starego dobrego 3gs, który według mnie jest najładniejszym iphonem z wyglądu na rynku ;]