jebac uposledzenie. Sp🤬alaj
Przykro mi ale ono zostanie z Toba do końca życia.
Przepraszam ale zostanę i żeby nie było nie robie Ci tego na złość bo c🤬j mnie obchodzisz tak jak i Twoje zdanieA i jesli macie takie uodobanie do krótkich tekstów nie wymagających myślenia to wyp🤬alać z powrotem na demoty tam gdzie wasze miejsce gimbuski, może tam za wasze błyskotliwe komentarze ktoś wam da plusika czy do buzi.
podpis użytkownika
sebas-Trol wszystkich troli
Nie, twój pierwszy komentarz byl blyskotliwy. To "sp🤬alaj" więcej mówi niż twoje wylewanie uczuć, a k🤬s do buzi tobie sie nalezy, oj nie wyszlo pierwszym komentarzem, piwa nie bedzie.
Oj ale złośliwa jesteś, chyba dawno nikt Cię nie wyr🤬ał, przepraszam nie ma aż takich desperatów którzy by się pokusili na Ciebie. Opps kolejna fopa przecież ty masz k🤬sa no cóż wracaj zadowolić swoją dmuchaną owieczkę, miłej zabawy.
Ja p🤬le sebass ty życia nie masz, od 14:30 siedzisz na sadolu i piszesz tylko jakieś zj🤬y riposty. Ogarnij..
Po 1. Ciebie chyba za dużo r🤬ali,
po 2. Rozwodzisz się na temat inteligencji wśród użytkowników, a sam nap🤬lasz tępo w klawiaturę jak co drugi gimbus tutaj,
po 3. Studiujesz? O k🤬a, serio? A kogo to ma niby obchodzić? Zabłysnąłbyś tym może 50 lat temu, teraz tylko się ośmieszasz
po 4. Masz dopiero zasrane 20 lat, a srasz wyżej niż dupę masz
po 5. Wyp🤬alaj
Wyp🤬alać z tym offtopem z mojego tematu , idźcie się r🤬ać na PM-y , tu ma być p🤬lenie o samolociku , a nie o niedowartościowanym sebassie-kiełbasie
![]()