Reszta zdjęć jak zawsze w komentarzach.
MCL ja tam cie popieram to nie portal w ktorym ludzie sie uzalaja nad innymi..... jak chceceie to wlazcie na demoty i inne tego typu portale tu sie smieje z krzywdy innych i jak sama nazwa wskazuje to jest SADISTIC a nie wspułczucie.pl....................
C🤬j mnie, bez przeproszenia, obchodzi jakiś zasrany młody kitajec, który poprzez swojego pecha pożyje sobie jeszcze z 10 lat i zdechnie razem ze swoim kundlem.
Co jest k🤬a z sadolem? Rok temu nie było tu tyle zjebów użalających się nad losem jednej j🤬ej jednostki, jednego zaj🤬ego królika. Dobra k🤬a, umrze mi matka, brat zachoruje na aids: mogę mieć deprechę tydzień, miesiąc... ale życie się k🤬a toczy dalej a sam fakt że ktoś z mojej rodziny kopnie w kalendarz nie będzie obchodził 99.999999999999999999999999999999999% ludności ziemi.
Jesteście sp🤬olenni. Osobiście bym takiego zaj🤬 dla przykładu, coby się broń boże nie próbował rozmnażać. A tych którzy będą pisać zj🤬e posty jak większość ciot w tym temacie zabiłbym jako kolejnych... cholera, że też nie mam takiego skilla w krasomóstwie jak hitler kiedy dochodził do władzy, bo byłoby lepiej w polsce...
Naprawdę k🤬a robi wam to różnice, że 10 letni koleś po drugiej stronie kuli ziemskiej jakoś chroni się przed śmiercią? Bo mi k🤬a nie, tak samo jak p🤬li mnie to, że w tej chwili gw🤬conych jest właśnie 15 kobiet (chociaż tu bym polemizował, bo wolałbym tam być...), czy zap🤬lanych jest właśnie 10 psów.
Jebnijcie się w łeb. Albo lepiej "sobie".