Reszta zdjęć jak zawsze w komentarzach.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!C🤬j mnie, bez przeproszenia, obchodzi jakiś zasrany młody kitajec, który poprzez swojego pecha pożyje sobie jeszcze z 10 lat i zdechnie razem ze swoim kundlem.
Co jest k🤬a z sadolem? Rok temu nie było tu tyle zjebów użalających się nad losem jednej j🤬ej jednostki, jednego zaj🤬ego królika. Dobra k🤬a, umrze mi matka, brat zachoruje na aids: mogę mieć deprechę tydzień, miesiąc... ale życie się k🤬a toczy dalej a sam fakt że ktoś z mojej rodziny kopnie w kalendarz nie będzie obchodził 99.999999999999999999999999999999999% ludności ziemi.
Jesteście sp🤬olenni. Osobiście bym takiego zaj🤬 dla przykładu, coby się broń boże nie próbował rozmnażać. A tych którzy będą pisać zj🤬e posty jak większość ciot w tym temacie zabiłbym jako kolejnych... cholera, że też nie mam takiego skilla w krasomóstwie jak hitler kiedy dochodził do władzy, bo byłoby lepiej w polsce...
Naprawdę k🤬a robi wam to różnice, że 10 letni koleś po drugiej stronie kuli ziemskiej jakoś chroni się przed śmiercią? Bo mi k🤬a nie, tak samo jak p🤬li mnie to, że w tej chwili gw🤬conych jest właśnie 15 kobiet (chociaż tu bym polemizował, bo wolałbym tam być...), czy zap🤬lanych jest właśnie 10 psów.
Jebnijcie się w łeb. Albo lepiej "sobie".
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!@astas
Bo lubię czarny humor a to raczej pod to podchodzi... patrz nazwę działu: Czarne fotki.
Spoko p🤬lony hipokryto, obrażasz się że "c🤬j cię to obchodzi" a potem " twoja głowa by poleciała pierwsza". Naprawdę, za wujka adolfa nie było takich zjebów. Wyk🤬iaj spać bo jutro kartkówka z fizy gimnazjalisto... a przepraszam, polska b ma teraz ferie, psia mać :/ To idź ratować jakieś psy zabijane dla żartów w necie czy coś...
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!psy bede ratował
ale Ciebie oszczędzie
imho k🤬a czarne fotki to nie znaczy, że mają być o tematyce czarnego humory
włączy myślenie p🤬lony komunisto
wiesz, chciałem napisać " ta choroba to za to że bawi się jedzeniem(psem)" ale sobie odpuściłem. Nie spinaj się tak, bo jak na kogoś komu jest żal małego chińczyka dziwna jest to twoje odwołanie i pochwalanie holokaustu
A to ratuj, skoro nie masz własnego życia
Dzięki ale ja sobie radzę w życiu. Nie potrzebuje pomocy gimnazjalisty z 4letnim doświadczeniem w pisaniu gównianych postów na forach
"in my humble opinion"
"włącz myślenie"
Weź wyk🤬iaj już j🤬y hipokryto.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
#edit
kończę tą kretyńską kłótnie, bo do niczego nie prowadzi
#edit
kończę tą kretyńską kłótnie, bo mama mi każe iść spać
zjesz mi proboszcza, bo jestem hipokrytą?
Najpierw spalę twoją parafię
zgw🤬cę ci siostrę i matkę
zajebę ojca kilofem oraz sierpem
a następnie potnę na kawałki i ugotuje razem z twoim proboszczem i każe ci to zjeść
A potem wrzucę to wszystko na harda i zgarnę dziesiątki piw.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!