Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ja bym wybrał nakarmienie wszystkich, z tym że cały świat by się dowiedział, że to moja zasługa. Wtedy hajs by sam zaczął spływać i auto mógłbym sobie każde kupić. Myśleć trzeba
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Ja bym wybrał nakarmienie wszystkich, z tym że cały świat by się dowiedział, że to moja zasługa. Wtedy hajs by sam zaczął spływać i auto mógłbym sobie każde kupić. Myśleć trzeba
Hajs nie zacząłby spływać, ludzie wiedzieliby do kogo walić po pomoc , jest takie powiedzonko "Daj komuś palec, a on weźmie całą rękę"
Tak p🤬licie i zgrywanie hardych skuwieli w internecie a tak naprawdę(mam taką nadzieje...) wybralibyście nakarmienie głodnych, a jeżeli naprawdę któryś z Was wybrałby samochód to dla mnie taki człowiek jest k🤬ą i nadaje się do utylizacji razem z ciapatym pospólstwem które zalewa Europę.