Dlatego mam multiple.
Nikt nie ukradnie. Części tanie jak barszcz. A remont silnika pijana małpa w garażu zrobi.
A tutaj ?? Kawałek błotnika tyle ile 10 multipli
Nie zesrajcie sie cebulaki. Was nigdy nie bedzie stac na taki samochod. W USA nikt nie placze nawet gdy taka maszyne rozbije.
wołał bym 10 nowych oplów niż takie ferari
Jakby k🤬a Mustang był drogim samochodem xD Topowy Mustang (Bullit) kosztuje 230 tysięcy PLN, a topowa Kia Stinger kosztuje 240 tysięcy.
Gdybym miał wybierać to wybrałbym Stingera
Miałem dobrego kumpla na studiach, któremu ojciec kupił Audi S4 B8 i to w 2014 r. więc prezent nietuzinkowy i zawsze w towarzystwie mówił, że to auto jego taty i tylko tak o przyjechał sobie parę rzeczy przywieźć, a ojciec ma służbówkę. Inny kumpel ze studiów miał A5 3.0 TDI zrobione na 320 KM i ponad 600 NM i w sumie miał w dupie opinie i żale innych ale z kolei wykładowcy trochę się na nim wyżywali, ogólnie ten diesel brał na prostej na S11 w Poznaniu to S4 jak chciał. Ja nie miałem takich środków jak chłopaki i miałem 2.0 TDI 2005 r. na pompowtryskach i januszowym programie i tak k🤬a grzebałem w modyfikacjach za hajs z ogórków z DE, że przy sofcie na 210 KM i 400 NM pękła mi głowica na 4 cylindrze.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerKatalogowa cena topowej Insigni 2: 2.0 Diesel 210 KM Start/Stop 4x4 A8 ― 181 150 zł
Katalogowa cena nowego Stingera w nawyższym wypasie: 231 900 zł
Katalogowa cena Mustanga Bullit z V8 pod maską i prawie 500 końmi: 229 000 zł
Ja biorę fajną furę z koniem na masce, finezją i polotem wy zabierajcie furę starego i samochód nowobogackiego pozera ze sobą. I gdzie te twoje 10 opli w cenie Mustanga?
Zawód - synusie. Ja mam 31 lat i jeszcze jestem na dorobku, bez domu/mieszkania, z 15 letnim samochodem. Ale za to jak będzie cieszyć, gdy dorobię się fajnego samochodu. Dowód na to, że nie każdy w życiu miał równy start w dorosłość. Jeden dostał drogi samochód na starcie, drugi będzie musiał latami na to zap🤬lać. Ale jak się dopnie swego, jaka duma i satysfakcja.
Miałem dobrego kumpla na studiach, któremu ojciec kupił Audi S4 B8 i to w 2014 r. więc prezent nietuzinkowy i zawsze w towarzystwie mówił, że to auto jego taty i tylko tak o przyjechał sobie parę rzeczy przywieźć, a ojciec ma służbówkę. Inny kumpel ze studiów miał A5 3.0 TDI zrobione na 320 KM i ponad 600 NM i w sumie miał w dupie opinie i żale innych ale z kolei wykładowcy trochę się na nim wyżywali, ogólnie ten diesel brał na prostej na S11 w Poznaniu to S4 jak chciał. Ja nie miałem takich środków jak chłopaki i miałem 2.0 TDI 2005 r. na pompowtryskach i januszowym programie i tak k🤬a grzebałem w modyfikacjach za hajs z ogórków z DE, że przy sofcie na 210 KM i 400 NM pękła mi głowica na 4 cylindrze.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Katalogowa cena topowej Insigni 2: 2.0 Diesel 210 KM Start/Stop 4x4 A8 ― 181 150 zł
Katalogowa cena nowego Stingera w nawyższym wypasie: 231 900 zł
Katalogowa cena Mustanga Bullit z V8 pod maską i prawie 500 końmi: 229 000 zł
Ja biorę fajną furę z koniem na masce, finezją i polotem wy zabierajcie furę starego i samochód nowobogackiego pozera ze sobą. I gdzie te twoje 10 opli w cenie Mustanga?
Zawód - synusie. Ja mam 31 lat i jeszcze jestem na dorobku, bez domu/mieszkania, z 15 letnim samochodem. Ale za to jak będzie cieszyć, gdy dorobię się fajnego samochodu. Dowód na to, że nie każdy w życiu miał równy start w dorosłość. Jeden dostał drogi samochód na starcie, drugi będzie musiał latami na to zap🤬lać. Ale jak się dopnie swego, jaka duma i satysfakcja.
Ja jestem jeszcze przed 30-tką i stwierdziłem, że mam te auta w pompie. Nie będę sobie wypruwał żył tylko po to żeby mieć w garażu auto palące 18 litrów na 100 km w cyklu mieszanym, w którym co chwilę padają półosie, w którym komplet tarcz i klocków hamulcowych to wydatek rzędu 10 tys. zł. 2 lata temu kupiłem stare, dobre BMW z nieśmiertelnym R6 pod maską, włożyłem kilka tys. zł w doprowadzenie go do idealnego stanu technicznego i cieszę się bezawaryjnością,