Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Tyson jest mistrzem. Jak można zjaranym walczyć na takiej gali, naprawdę musiał być pewien siebie.
Słyszałem też plotkę, że ten jego gw🤬t itp to też jakiś przekręt , w który zamieszany King, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Pershing miał 2 oblicza raz szukał gościa z wyrzutnia rakiet w bagażniku innym razem jeździł po Ożarowie rowerem i rozdawał dzieciaka słodycze!!! Jego chata w Ożarowie przypomina teraz meline :/ ale sk🤬iel trzymał wszystko w graśći!! Po jego śmierci zaraz upadł zakład produkujący kable w Ożarowie 90% ludzi z miasta i okolicy tam pracowało...
no i co tym filmikiem chcesz pokazać ? Pewnie z Gimbazy jesteś i o boksie to nie masz pojęcia. Ale ja Cie nauczę, że Andrzej to niekoronowany Mistrz wagi Ciężkiej w jej najlepszych latach i szacunek mu się należy. Gdyby w swoich najlepszych latach spotkał się z Władem Kliczko to wiedz że na szczycie listy byłby tylko jeden z braci.
Tylko w Polsce Andrzej Gołota jest postrzegany jako przegrany. Za oceanem jest doceniany za to, że w erze dominacji czarnych pięściarzy był Wielką Nadzieją Białych, dwukrotnie według mnie oszukany w walce o pas. Adamek czy ten krzykacz Szpilka to mogą mu buty wiązać jeśli chodzi o wagę ciężką.