Wysłany:
2013-02-28, 22:21
, ID:
1898662
Zgłoś
grrrr Mam wystarczająco dużo znajomych podniecających się boksem , aby tu jeszcze to czytać. Kiedy wy zrozumiecie , że boks to jedna wielka ustawka. Od moemntu jak pojawił się boks odtąd pojawiła się ustawka . Bez ustawek możzna dojść do pewnego momentu i tyle o mistrzostwa walczy się już jak Ci zagrają. Strzały Andrzeja w jakja to niby co było? Walka z lenoxem pewnie ustawką nie była bambus mu poprostu wj🤬. Jak się przyjrzeć całemu boksowi to Ci wszyscy mistrzowie sa poprostu naciągani i promowani dla kasy. Gołota Adamek? Prawie się Mariola wygadała , że umowa była , że endriu wjebie tam w którejś rundzie , państwo Gołota postawili przeciwko sobie i się wk🤬ili , że Adamek za szybko wystartował i położył Andrzeja wbrew umowie. Jak prześledzić pocynania Andrzeja to się okazuje niestety , że po walce z Adamkiem cała rodzina wpadła w masakryczne kłopoty finansowe. W piłce nożenej ustawia się całe ligi , a wy wciąż wierzycie , że boks 1vs1 + sedzia ringowy i 3 sędziów za stołem to czysty sport. Ale btw mam poejrzenie , że Saleta - Gołota to była jedyna od lat nie ustawiona walka i to też było widać .
Super fani boksu lub pseudo patryioci mogą sobie jechać na mnie , ale fakt to fakt . W świecie , gdzie jeden z najlepszych sportowców dekad wapda na dopingu (Armstrong) i kilka innych afer choćby niedawne śledztwa korupcyjne w Lidze Mistrzów Ligi Europejskiej itp itd chyba nie wierzycie , że bokst to akurat ta czysta dyscyplina. Nawet najczystszy sport świata snooker miał nie tak dawno temu ogromną aferę . Nie oszukujmy się tam gdzie można postawić kasę na wygraną lub przegraną zawsze będą wały.