Heheh a Chorzów to nie ślunsk??? Człowieku mieszkam na ślunsku jak Ty to piszesz i wiesz co?Wy wszyscy tutaj jesteście poj🤬i.Przeprowadziłem się z Wielkopolski, dlatego że moja dziewczyna jest ze ślunska.Sami sobie jesteście winni.W pracy słysze tylko: Jesteś gorol j🤬y,zamknij się gorolu..itd itp...Sami sobie jesteście winni.Mam nadzieje ze ten cały wasz ślunsk piekło pochłonie j🤬e kopiwągle!!!
W ogóle jak słyszę "synki"ciulu" i te wasze pół niemieckie teksty...Idź na gruba i zap🤬laj a nie się w temat wp🤬lasz...synku...LOL
Tak nietolerancyjnych ludzi jak na ślunsku to jeszcze nie widziałem.Gustlik by się za was wstydził...
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.
To sie ślonsko dziołcha zmarnowała i niestety se wziela gorola. A skoro nie podoba Ci się na śląsku, to sp🤬alaj na te swoje gorolowice j🤬 za 200zł i mieszkać w chatce z gówna.
@ulthart, w takim razie Twoja dziołcha robi sobie gańba przyznając się że jest z gorolem. I nie próbuj godać po śląsku bo Ci to nie wychodzi p🤬lony krawaciarzu. Jakbyście się tak nie dop🤬lali do śląska to ślązacy mieliby inne nastawienie do goroli. Tfu.
Już kiedyś próbowałem tu pokazywać, że Polak to Polak, niezależnie od tego, której części Polski pochodzi. Teraz mam na to wyj🤬e. Krew się we mnie gotuje, gdy czytam takie gówno. Plując na Śląsk i Ślązaków obrażacie pamięć Powstańców Śląskich, którzy walczyli i ginęli za to, by Śląsk był Polski.
A teraz zastanówcie się przez chwilę. Jest jedna rzecz, z której tak się śmiejecie. Węgiel. Po Naszemu wongel, wungiel i pewnie jeszcze w ciul nazw jest na węgiel kamienny wydobywany na Śląsku. Idzie zima. Dobrze by było mieć ciepło w domu. W jaki sposób w większości przypadków uzyskiwane jest ciepło? Przez spalanie węgla. W jaki sposób uzyskujemy energię elektryczną? Przez spalanie węgla. My, Polacy jesteśmy jeszcze przez długi czas skazani na korzystanie z węgla kamiennego jako surowca energetycznego. Kopalnie na Śląsku dają zatrudnienie wielu ludziom, którzy ciężko i uczciwie pracują, żebyście żyli w dobrych warunkach mając w domu ciepło i jasno. Ze Śląska idą gigantyczne pieniądze w postaci podatków oraz dzierżawy złóż naturalnych. Tak was to boli?
Wbrew pozorom Śląsk to bardzo fajne miejsce. Dużo zieleni - jak na miejsce tak gęsto zaludnione, dawne tereny przemysłowe są zrekultywowane i jest tam całkiem przyjemnie, ludzie zatrudnieni w przemyśle godnie żyją - nie ma na myśli tylko wysoko wykształconych inżynierów. Katowice mają mniejsze zanieczyszczenie powietrza niż Kraków. Wiele się zmieniło przez ostatnie lata. Jedyne do czego mogę się przyczepić to zaniedbane miasta. Zapewne zmieni się to za jakiś czas. Na ten moment nie wyglądają tak atrakcyjnie jak miasta w zachodniej części Kraju lub na Pomorzu. Nie od razu Rzym zbudowano, kiedyś i u nas będzie ładniej niż obecnie.
Kończąc te moje wypociny. ODP🤬LCIE SIĘ OD ŚLĄSKA!
podpis użytkownika
equas omnes in cinis