Widzicie drogie Panie teraz czemu prawie 90% facetów chce was trzymać w kuchni itp. bo zwyczajnie Panowie boją się konkurencji, że mogliby nie r🤬ać bo jakiś dobrze utrzymany facet koło 40 miałby większe branie niż jakiś 20 latek

Zresztą nikt wam Panowie nie broni dbać o wygląd, rozwój intelektualny oraz pasje

A zobaczycie że będziecie mieli adoratorek na pęczki

no ale to wymaga wkładu własnej energii itp. Lepiej siedzieć na dupie walić konia i narzekać, że kobiety lecą na kasę, wygląd itp. tyle że każdy facet który dba o to co napisałem na początku koniec końcem dociera do punktu w którym ma zajebisty wygląd, kasę no i piękne Panie

Ciężko to pojąć ?
Co do tych postów odnośnie by kobiety wyp🤬alały do kuchni to czy ja jestem w takim razie ciotą ? Często spędzam czas w kuchni na gotowaniu, bo lubię i podobno całkiem mi to smacznie wychodzi, bo staram dbać o siebie itp Jak widać chyba tak jestem ciotą tak wynika z tego co piszecie, to teraz napisze wam że ta ciota jaką ja jestem w waszych MĘSKICH oczach ma codziennie seks, miła ogarniętą i cholernie inteligenta kobietę kochankę i przyjaciółkę w jednej osobie i w dodatku nie muszę się martwić że mnie oszukuje

Skoro tak wygląda obraz cioty to jak najbardziej się do tego przyznaje

Baaa jestem z tego dumny