Czy twój umysł na poziomie dziesięciolatka (masz tyle? ) jest w stanie chwilkę wyłączyć wbudowane stereotypy, i zdać sobie sprawę że to nie kwestia lewactwa, prawactwa czy innego k🤬actwa, tylko ogólnego zj🤬ia umysłowego, zbliżonego prawdopodobnie do twojego? Odróżniasz wrodzony debilizm od nabytych przekonań ideologicznych?
A nie, przepraszam, chyba za trudne słowa. I tak pewnie nie zrozumiesz. Zapewne też za chwilę w komentarzach emocjonalnie się wypróżnisz...
P.S. Gdyby mi synek powiedział o czymś takim - a mówi mi o wszystkim co się dzieje w przedszkolu - o kurrr... wszystkie media miałyby temat na dwa dni. A prokuratorzy pchaliby się drzwiami i oknami.
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzęCzy twój umysł na poziomie dziesięciolatka (masz tyle? ) jest w stanie chwilkę wyłączyć wbudowane stereotypy, i zdać sobie sprawę że to nie kwestia lewactwa, prawactwa czy innego k🤬actwa, tylko ogólnego zj🤬ia umysłowego, zbliżonego prawdopodobnie do twojego? Odróżniasz wrodzony debilizm od nabytych przekonań ideologicznych?
A nie, przepraszam, chyba za trudne słowa. I tak pewnie nie zrozumiesz. Zapewne też za chwilę w komentarzach emocjonalnie się wypróżnisz...
P.S. Gdyby mi synek powiedział o czymś takim - a mówi mi o wszystkim co się dzieje w przedszkolu - o kurrr... wszystkie media miałyby temat na dwa dni. A prokuratorzy pchaliby się drzwiami i oknami.
zdać sobie sprawę że to nie kwestia lewactwa, prawactwa czy innego k🤬actwa, tylko ogólnego zj🤬ia umysłowego
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Czy twój umysł na poziomie dziesięciolatka (masz tyle? ) jest w stanie chwilkę wyłączyć wbudowane stereotypy, i zdać sobie sprawę że to nie kwestia lewactwa, prawactwa czy innego k🤬actwa, tylko ogólnego zj🤬ia umysłowego, zbliżonego prawdopodobnie do twojego? Odróżniasz wrodzony debilizm od nabytych przekonań ideologicznych?
Ogólne zj🤬ie umysłowe to cecha PiSowców i Konfederatów. Po prostu skrajna prawica się tym cec🤬je.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Tia... Tylko lepiej rozumieją ekonomię, biologię czy choćby socjologię.
Fakt, że często nie nadążają za zmianami cywilizacyjnymi, ale w przeciwieństwie do lewaków nie są kompletnie oderwani od rzeczywistości i nie próbują jej zaklinać bo im nie odpowiada.
T
Prawactwo może spowalniać postęp, ale lewactwo nas cofa.
Czy twój umysł na poziomie dziesięciolatka (masz tyle? ) jest w stanie chwilkę wyłączyć wbudowane stereotypy, i zdać sobie sprawę że to nie kwestia lewactwa, prawactwa czy innego k🤬actwa, tylko ogólnego zj🤬ia umysłowego, zbliżonego prawdopodobnie do twojego? Odróżniasz wrodzony debilizm od nabytych przekonań ideologicznych?