K🤬A?
Naprawdę są na tym świecie ludzie, którzy wierzą w jakieś lalki voodoo czy temu podobne gówno?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
Właśnie zrobiłem mały risercz i w sumie tylko jedno bardziej "współczesne" opętanie niało miejsce w chyba 1974 na Annelize Michel, znalazłem coś na kształt nagrania w którym coś tam charczy ale ja bym tego nie podpiął pod "głosy diabłów" a raczej pod charkot męczonej jakimś choróbskiem psychicznym w połączeniu z fizycznym niewiasty.![]()
podpis użytkownika
Zawsze stoi.@c🤬jec
No, jakoś nie chce mi się wierzyć w opętania przez złe duchy czy inne p🤬lety. Ludziom się w głowach p🤬li jak nie mogą sobie czegoś racjonalnie wytłumaczyć i tłumaczą to jakimiś nadprzyrodzonymi mocami czy demonami. Może mi się wydaje- ale czy ktokolwiek miał pewność? Widzę jednak, że wśród części społeczności sadoli szerzy się wiara w te bzdury. No, cóż, nie będę się za bardzo kłócił, życzę miłych seansów "opartych na faktach filmów". Przysięgam również, że gdy zobaczę coś podobnego na własne oczy, przyjdę tu, ukorzę się i serdecznie przeproszę każdego komu teraz racji nie przyznaję.![]()
Edit
A może demony nie ukazują się takim niedowiarkom jak ja? Może trzeba wierzyć w Pana Jezusa Chrystusa Syna Bożego? Może gdy nie będę szczerze wierzył nie dostąpię przywileju bycia opętanym przez demona lub nawet nie będę miał okazji takiego opętania zobaczyć na własne oczy?
Kto tu jest k🤬a ignorantem? Chyba ten, kto wierzy w to gówno i jeszcze stara się wmówić innym, że tak tak, to była prawda najprawdziwsza, codziennie w c🤬j ludzi jest "pętanych" przez demoniczne siły zła. Srać na wszystko, ja jestem najmądrzejszy i wiem bo coś w internecie przeczytałem, obejrzałem kilka filmików i posłuchałem kilku nagrań w tak c🤬jowej jakości, że nie da rady stwierdzić czy nie były puszczane z głośników. Ale TO JEST PRAWDA i nie dam sobie wmówić... Żeby jakiś zasrany dwudziestoletni ignorant kwestionował słowa klechów "egzorcystów"? Niedopuszczalne.
Życzę miłego wieczoru, bo już się zbliża.![]()