Wieprzowina, wołowina smakuje ? Pasztecik ze zmielonych kurczątek też ? W Australii jedzą kangury, w Azji wszystko, rekina nie można ? Na Islandii to norma, sam jadłem w Polsce, fakt rozpada się lekko na patelni ale nawet nawet w smaku.
@up Flodzia
No i wszystko w temacie. Cała akcja zgodna z prawem
Halman i jego banda kolegów myślą, że mięso, szynka,
ryby, które kupują w sklepach, one rosną na drzewach
Od razu w opakowaniach, gotowe do zerwania
Zwierzęta się zabiją, po to żeby je później można było zjeść
Ty jestes k🤬a debilem. Mylisz najprostrze pojęcia. Do tego nie masz za grosz empatii bo pewnie byłes r🤬any za dzieciaka to cie sie teraz podobaja akcje z dreczeniem. Powiedziałbym c🤬j ci w dupe ale pewnie z przyjemnością dla ciebie...
następny który nie rozumie co ogląda; idźcie juz w p🤬du do tej szkoły wk🤬iać nauczycieli
podpis użytkownika
czarna fortunano i gówno prawda, fachowo to rekinowi obcina się płetwy i na uwięzi w morzu zwierzę się wykrwawia do utraty przytomności.
"wbijanie noża w mózg" j🤬a parada ekspertów z pierwszej łapanki...
podpis użytkownika
czarna fortunaRekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wp🤬lają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wp🤬l z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie sk🤬esyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dop🤬lą tyle ile można. Tyle co do tematu.