To ma sens. Na Facebook to w ogóle jakaś plaga. Co chwila są wpisy typu "Zrobiłem rzeźbę i nikt mi nie pogratulował" albo jakieś rzekomo informacyjne. Nie dziwiłbym się gdyby byli za to odpowiedzialni Chińczycy, Rosjanie albo ktokolwiek ze wschodu.
Ile płaci ci SBU ?
Jeździliście frajery po nich na granice???
Dawaliście im za darmo żarcie i mieszkania???
To teraz zbierajcie swoje plony...
Dobrze powiedziane. Zawsze zastanawiałem się jakim trzeba być zjebem żeby ich tak siłą targać z własnego kraju, gdzie wojna toczy się na wschodnim kawałku. Mogli jechać na zachód i żyć dalej w swoim piździejewie.
@: Wiem, że ssanie obcych c🤬jów to twój chleb powszedni, ale odrobinę godności mógłbyś mieć. Polskiej biomasie daleko do roli Chrystusa narodów, ale porównywanie się z tą sowiecką dziczą to k🤬a przegięcie.
Może ty reprezentujesz podobny mental bo tate cię nie kochał, ale stawiając znak równości między PL i UA nie wyleczysz swoich kompleksów. Już kilka osób cię tu wyjaśniło, ale widzę, że do tepego łba trzeba jak do upadlińca. Potylicą o chodnik
Przy następnym karmieniu z kija poproś ciapaka aby pogłaskał cię po głowie
U nas jak była wojna to zwykli ludzie zostali w domach. Jak front przeszedł to w ziemiankach mieszkali bo całe wie spłonęły i dali radę bo musieli.
nasi bracia to Rosjanie
Ty chyba w duchy i Mikołaja jeszcze wierzysz.
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu