Boże co za tępy debil. Jesteś dla mnie na równi z banderowcami i kacapami. Ty chwaście i lamusie internetowy.
Wstyd za was polaki-robaki. Ludzi o takiej mentalności powinno się izolować od społeczeństwa - ludzi, którzy skłócają normalnych, pokojowych słowian ze sobą. Tych polskich, ukraińskich i tych rosyjskich też.
Nikt nami nie manipuluje. My po prostu nienawidzimy ukraincow po stokroć bardziej niż murzynów. upadliniec dostał wp🤬l i to jest piękne podobnie jak piękny był filmik gdzie Rosjanie na żywca wycięli tapeciakiem jajca upadlińcowi. Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. Przyszła kara za Wołyń, za kapo w Auschwitz za tłumienie Powstania Warszawskiego .
Uciekinierzy ci nie byli przy tym jednolitą grupą etniczną i społeczną
Tak jak Polacy. Mix genów wschodnich i zachodnich plus sporo żydowskich. Spadek po najazdach i wojnach, w których obce armie przewalały się z zachodu na wschód i z powrotem. I z północy na południe też, np. Potop Szwedzki. Nie ma czegoś takiego jak etnicznie czysty Słowianin. Wszyscy jesteśmy mieszańcami i nie ma co się wywyższać nad Ukraińcami czy ruskami.
I wystarczy, że jakiś anonim wrzuca historyjkę, której nie da się potwierdzić i banda małolatów dop🤬la się do Ukraińca? A Później stado zjebów na Sadolu daje piwa?
Tak łatwo wami manipulować, jesteście tak tępi, czy tu same ruskie boty siedzą?
A w ogóle, czy mi się wydaje, czy to Ukraińcy piorą Ukraińca? Jak się potwierdzi, to tym bardziej żałosne jest to wasze patridiotyczne wzmorzenie, sadolskie jełopy.
To raczej wygląda na inwazję botów, bo zawsze jest ten sam schemat: Najpierw pojawia się taki temat z dupy z emocjonalnym komentarzem. Za chwilę jest inwazja przypadkowych i normalnie nieaktywnych nicków, które wylewają tony hejtu. Dołączają do nich jakieś dzieciaki, które chcą zaistnieć, plus kilku dyżurnych kacapofili wyzywając wszystkich sceptyków od banderowców. A potem cisza.
Od początku wojny na Ukrainie to samo, średnio co 2-3 miesiące następuje wzmożenie.
Może po prostu trzeba to olać i każdy taki materiał traktować z góry jak fejk. Niech kacapskie lachociągi i boty szczekają, j🤬 ich.
To ma sens. Na Facebook to w ogóle jakaś plaga. Co chwila są wpisy typu "Zrobiłem rzeźbę i nikt mi nie pogratulował" albo jakieś rzekomo informacyjne. Nie dziwiłbym się gdyby byli za to odpowiedzialni Chińczycy, Rosjanie albo ktokolwiek ze wschodu.