A ta zajebista akcja sprzed niecałego roku, ta co banda pop🤬leńców wj🤬a się na mecz jakiś dzieciaków i naj🤬i małolatów i ich rodziców?
podpis użytkownika
...
Tylko zazwyczaj jak się jest od wszystkiego to się jest do niczego. Gościu wygłupiał się na ulicy i nagle się bierze za poważne tematy - to tak jakbym miał zacząć kupować salami produkcji Nestle.
Prościej ujmując, nie uważam jego komentarzy społecznych/politycznych bądź let's playów za coś odkrywczego lub wartego dalszego rozpowszechniania (w odróżnieniu od jego przebieranek). No, ale wśród komentujących "zawsze znajdzie się taki zjeb, któremu nie pasuje", że ktoś wyraża swoją opinię i jego jedyną formą prowadzenia dyskusji są osobiste wycieczki.
@avic
i na koniec: no k🤬a nie wiem czemu ale coś sporo kibiców to zwyczajni kibole i margines społeczny. Nie wiem czemu tak jest, ale takie są fakty więc skończ (sorry ze tak bezpośrednio do ciebie,tak jakos sie nawinąłeś) te filozoficzne dywagacje "czy to czyni mnie kibolem czy jescze nie" i uświadom sobie pare spraw, bo najzwyczajniej swoją postawą popełniasz swego rodzaju ideologiczne faux pas.
@Atreyu... Kibice Ruchu (Ci co tam pojechali), to nie są Polscy patrioci. Kiedy głąby wreszcie to zrozumiecie. Nie całe środowisko piłkarskie jest proPolskie...
podpis użytkownika
...