Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
"Obieca niepodnoszenia podatków"... K🤬a rozumiem, że ortografia może być uznana za coś zbędnego (w końcu "ó" i "u" wymawia się tak samo) ale pisanie w stylu tępego cz🤬cha to już przesada.
a jak dla mnie powinna być opcja komentowania komentarzy. Żadnych "@up'ów" i szukania odpowiedzi podczas ścierania się forumowiczów.. Byłoby fajnie.. Serio..
Przeczytaj ponownie ze zrozumieniem to, co napisałem. Do ortografii nigdy się nie przyp🤬alałem ale wk🤬ia mnie niemiłosiernie pisanie w stylu "polska język trudna język".
a jak dla mnie powinna być opcja komentowania komentarzy. Żadnych "@up'ów" i szukania odpowiedzi podczas ścierania się forumowiczów.. Byłoby fajnie.. Serio..
Altus napisał/a: