@Mom and Death to że nie masz pojęcia o tym co się dzieje w kraju i na świecie, oraz to że jesteś kompletnym ignorantem, który nie ma nic ciekawego do powiedzenia, prócz tego, jaką ostatnio widział "zajebistą dupę", nie oznacza, że możesz stawiać w jednej linii z sobą i nas.
podpis użytkownika
W rządzie powinny zasiadać wykształcone osoby w danym kierunku, a nie przykładowo ministrem transportu jest koleś po ASP lub ministrem zdrowia jest ktoś kto skończył LO o profilu humanistycznym.. W głębokim poważaniu mam PO, PiS i inne, bo nikt z nich nie zrobił nic, prócz sięgania do mojego portfela, a przed wyborami zawsze jest kolorowo... I gdyby nie Euro to nawet dróg by nie było.. W rządzie potrzeba ludzi wykształconych do danego koryta i mających tyle, aby rządzili dla nas, a nie dla siebie co widać na przykładzie podwyżki wynagrodzenia posłów i olania choćby strażaków...
Dlatego ja wystartuję w wyborach. Obiecuję wyprodukować 1000 bomb wodorowych, będziecie mogli posiadać broń, odbiorę Wilno tym brudasom na L, 50% zapotrzebowania na gaz będziemy czerpać z łupków, stanieje paliwo (od 1-2 zł bo jednak musi kraj zarabiać), pety i alk zostają na swoim poziomie. I przeczeszę Sudety dla złota. Wyrzucę z kraju litwinów i cyganów a żydzi będą mieli nałożony specjalny podatek. Ponadto, UWAGA!!! za łapówkę będę ludzi zrzucał z stołka... tyle że na szyi będą mieli trochę sznura. Miękkie narkotyki oczywiści legalne i opodatkowane. Wycofujemy się z misji "pokojowych" na dalekim i bliskim wschodzie i nie oficjalnie potępiamy poczynania stanów. Darmowe kształcenie będzie pod warunkiem że będą pracować w kraju. A co do Izraelu to będziemy traktować ich jak nowotwór i nie uznamy ich praw do terytorium które okupują a nie zajmują. Sejm skrojony do minimum. Jest tylko jeden haczyk... Dacie mi władzę absolutną
właśnie ty jesteś poj🤬y bo masz sprany mózg przez media, myślisz że coś wiesz a to są jakieś pourywane informacje, ani ty ani ja nie wiemy co się dzieje na prawdę, polityka to kurz w oczy. nie masz żadnego dostępu do jakiejkolwiek prawdy, nie masz kontroli. można tylko samemu się zmieniać.