K🤬a, ludzie, ale wy macie nasrane w czerepach. Uważajcie żeby wam żaden banderowiec nie wlazł w nocy do łóżka i nie zanalizował otworka. Bo czają się wszędzie, słyszałem, że szczególnie gustują w samotnych chłopcach o poglądach narodowych..
No, ciekawe... Nie wiedziałem, że taki sport istnieje. Coś jak średniowieczne MMA.
Jakby ktoś miał więcej info co z typem to poproszę
Nie boję się, że jakiś widlarz wpadnie do mnie w odwiedziny bo po tym jak ty mu op🤬lisz pęto w podziękowaniu za walkę w imieniu nas wszystkich to nie będzie miał już siły.
Aż dziwne, że nie zauważyłeś, że ten co dostał był z konfederacji. Nie mów, że agitujesz tylko do 20.00?
Piszesz tu tyle komentarzy podszytych pedalskimi fantazjami, że musisz mieć sporą wiedzę praktyczną w tym zakresie. No dalej, ujawnij się, może filmik jakiś wrzuć, będzie na harda. Rozumiem teraz skąd ten nick. Dam dobrą radę: jak dobrze nasmarujesz wtedy nie boli, a nawet jest całkiem przyjemnie.
Coś projekcja ci nie wyszła.
Analne porady od miłośnika ukraińskiego kefiru raczej świadczą o twoich zainteresowaniach więc pozwolisz, że nie skorzystam
Masz dobrą etykę pracy, 0 agitacji po 20 bo za nadgodziny nie płacą
Coś projekcja ci nie wyszła.
Analne porady od miłośnika ukraińskiego kefiru raczej świadczą o twoich zainteresowaniach więc pozwolisz, że nie skorzystam
Masz dobrą etykę pracy, 0 agitacji po 20 bo za nadgodziny nie płacą
Tu się chłopaki nap🤬laja bez skrupułów.
Polacy w tych nap🤬lankach,są jednymi z najlepszych na świecie.
Średniowieczne pogo.