podpis użytkownika
Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską k🤬a i szmatą do j🤬ia. Każdy może mnie wyr🤬ać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego k🤬sa to ci obciągnę i połknę.O k🤬a, co to za trollkonta/normictwo tu się zgromadziło? Ja śmiechłem i c🤬j wam do dupy, idźcie sobie na reddita żeby oglądać r/eyebleach z kotkami i piesełkami
Żeby on tam naszczał, a drugi by powiedział "ej nie dolewaj!".
Ale k🤬a typ ma wędkę xd przecież to jest poziom żartu jak z tom i jerry.
podpis użytkownika
Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską k🤬a i szmatą do j🤬ia. Każdy może mnie wyr🤬ać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego k🤬sa to ci obciągnę i połknę.śmieszne k🤬a, a ja od wczoraj wodę pompuję, bo mi k🤬a nowy piec za 20k zalewa.. W miastach nie macie pojęcia, że powódź, to nie tylko zalane ulice.. ludzie tracą wszystko na co ciężko pracują.. jak podczas ataku tych zaplutych brudasów
Żeby się w tak tępy sposób nabijać z kataklizmu, niezawinionej tragedii mieszkańców, to trzeba mieć deficyt półkul mózgowych albo nadmiar chromosomów!
Gdyby to chociaż śmieszne było, na przykład poprzez poślizgnięcie i rozwalenie sobie tępego ryja...
Żeby się w tak tępy sposób nabijać z kataklizmu, niezawinionej tragedii mieszkańców, to trzeba mieć deficyt półkul mózgowych albo nadmiar chromosomów!
Gdyby to chociaż śmieszne było, na przykład poprzez poślizgnięcie i rozwalenie sobie tępego ryja...