To czy ktoś lubi te kanały czy nie to jest bez znaczenia, tu chodzi o WOLNOŚĆ SŁOWA!
No cóż drodzy sadole, w Polsce ruszyła cenzura w internecie. Obecni rządzący mają w dupie prawo w tym kraju i bez jakichkolwiek ustaw czy konsultacji społecznych zaczyna cenzurować nam internet, blokowani są youtuberzy którzy nie pasują do lewicowej narracji.
Sadistic.pl jest ostatnią oazą wolności słowa w polskim internecie. Jak wezmą się za Sadola, nie pozostanie nam nic zostanie[...]
wykop = lewactwo/cenzura
pejzbuk = lewactwo/cenzura
instgówno = lewactwo/cenzura
YT = lewactwo/cenzura
To, że te same wielkie nosy rzędzą i internetem i polskim rządem. Szkoda, że nikt nie zrobił konkurencji dla youtuba.
Jakiś ferment siejesz. W tym wypadku to nie państwo cenzuruje, a prywatni właściciele jewtube i gejbooka. Co to ma wspólnego z polskim rządem? Te korporacje leją na nasz rząd ciepłym moczem.
I tu mam mieszane uczucia - z jednej strony sprzeciw dla jakiekolwiek cenzury, z drugiej strony jak widzę te internetowe p🤬dy żebrające o donejty, bo konto szlag trafił to jakoś mi tak cieplej na serduszku. Wziąć się za normalną robotę albo zdychać z głodu!
Najgorsze lewactwo to redit. Z jednej strony olbrzymie źródło wiedzy, ale spedalenie tego serwisu jest okrutne.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!ma jakiś zasrany obowiązek publikować wysrywy każdego pojeba
COś mi się zdaje, że nie mogę odmówić swojej usługi (jestem elektrykiem) np "nie zrobię panu instalacji, bo jest pan gejem/lewakiem/ bo powiesił pan tęczową falgę" - za to dostałbym wyrok.
No i problemem jest monopol - zwalczanie konkurencji przez gigantów. Zdaje mi się, że gdybym się zmówił co do cen z innymi elektrykami - aby wytłuc konkurencję - dostałbym wyrok.
pod byle pretekstem,