To czy ktoś lubi te kanały czy nie to jest bez znaczenia, tu chodzi o WOLNOŚĆ SŁOWA!
Jakiś ferment siejesz. W tym wypadku to nie państwo cenzuruje, a prywatni właściciele jewtube i gejbooka. Co to ma wspólnego z polskim rządem? Te korporacje leją na nasz rząd ciepłym moczem.
I tu mam mieszane uczucia - z jednej strony sprzeciw dla jakiekolwiek cenzury, z drugiej strony jak widzę te internetowe p🤬dy żebrające o donejty, bo konto szlag trafił to jakoś mi tak cieplej na serduszku. Wziąć się za normalną robotę albo zdychać z głodu!
Najgorsze lewactwo to redit. Z jednej strony olbrzymie źródło wiedzy, ale spedalenie tego serwisu jest okrutne.
No patrzcie, a pod rządami Trumpa miało się poprawić, a tu dupa. I co teraz powiecie sadole? Nie tak miało być, prawda?
Ja tam uważam, że prywatne portale mają prawo robić co chcą, przecież nikt nie musi z nich korzystać. A ten płacz przypomina mi jęki lewicowych fundacji, jak straciły kasę z USAID. Jak widać, może trafić na każdego.
Chcecie wolności, stwórzcie se własne potrale i tam publikujcie według swoich zasad. Bo na tym polega wolność wypowiedzi, a nie na tym, że prywatny portal ma jakiś zasrany obowiązek publikować wysrywy każdego pojeba. Niby czemu? Gdyby były państwowe, utrzymywane z naszych podatków, wtedy tak. Ale nie ma takich.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka@: @: eh k🤬a tak to jest jak polityką interesujecie się tylko wtedy jak macie kogoś skrytykowac k🤬a.
Skoro sieje ferment to wystarczy się cofnąć miesiąc do tyłu i posłuchać co p🤬lili ci debile z rządu.
Rzecz w tym że w tej republice bananowej, gdzie zbliżamy się prawem do takiej Białorusi pojęcie prywatność nabiera trochę innego znaczenia.
Serio myślicie że to nie państwo macza w tym palce?
I tu się mylisz. Jesli powiem " żydom usług nie świadczę" - z dużym prawdopodobieństwem dostanę wyrok z ustawy o handlu, z kodeksu karnego - za propagowanie faszyzmu i pewnie moja firma zostanie zniszczona przez kontrole. Youtub może powiedziec "nie podobaja mi się twoje prawicowe poglądy, więc nie świdczę tobie usług" - ba może powiedzieć "skoro uważasz że są 2 płcie - to cie sprzedam ci swoich usług"
Jakiś ferment siejesz. W tym wypadku to nie państwo cenzuruje, a prywatni właściciele jewtube i gejbooka. Co to ma wspólnego z polskim rządem? Te korporacje leją na nasz rząd ciepłym moczem.
I tu mam mieszane uczucia - z jednej strony sprzeciw dla jakiekolwiek cenzury, z drugiej strony jak widzę te internetowe p🤬dy żebrające o donejty, bo konto szlag trafił to jakoś mi tak cieplej na serduszku. Wziąć się za normalną robotę albo zdychać z głodu!
Najgorsze lewactwo to redit. Z jednej strony olbrzymie źródło wiedzy, ale spedalenie tego serwisu jest okrutne.
podpis użytkownika
Nawet danych nie przekazali na policję
to mówisz, że nie masz czasu
Sadistic.pl jest ostatnią oazą wolności słowa w polskim internecie. Jak wezmą się za Sadola, nie pozostanie nam nic jak osunąć konto.
A więc kochajmy Sadola, piszmy na nim i cieszmy się komentarzami, bo tak szybko może odejść...
wykop = lewactwo/cenzura
pejzbuk = lewactwo/cenzura
instgówno = lewactwo/cenzura
YT = lewactwo/cenzura
Sadistic.pl jest ostatnią oazą wolności słowa w polskim internecie. Jak wezmą się za Sadola, nie pozostanie nam nic jak osunąć konto.
A więc kochajmy Sadola, piszmy na nim i cieszmy się komentarzami, bo tak szybko może odejść...
wykop = lewactwo/cenzura
pejzbuk = lewactwo/cenzura
instgówno = lewactwo/cenzura
YT = lewactwo/cenzura
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/