Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Miałem na muszce parę dni temu takiego czarnego diabła ,tak się składa że przebiegł mi wcześniej drogę . Miał szczęście...uszkodziłem mu chyba tylko słuch , kula poszła wyżej.
Przecież pisze że " hi is stil alive "
Lepiej ci matkojebco?
Pawełek, ale nie pisze się "pisze" tylko "jest napisane", choć nie jest, bo nie napisałeś... a z angielskiego też pała!
Zabiorę ci te pistoleciki a wezmę kabel od prodiża i posadzę do nauki!
Pawełek, ale nie pisze się "pisze" tylko "jest napisane", choć nie jest, bo nie napisałeś... a z angielskiego też pała!
Córkę szybko nauczyłem poprawnej wymowy, gdy jej powiedziałem, że jak idzie chodnikiem i widzi gówno, to tutaj nie sra, a jest nasrane.