Tzw Polak, ponoć niejeden z postów wyżej, który chwali największych bandytów mordujących Polaków, czyli kacapSSkie ścierwo, to zwykłe gnoje bez honoru i ruSSkie śmieci. Polak, który nie zna historii barbarzyństwa ruSSkiego na Polakach, nadaje się tylko na wysyłkę do kraju swoich ukochanych ruSSKich bandytów
Nooo, smutne jest to ze ruscy do Katynia sie przyznali i przeprosili. Niemcy w wiekszosci sie wstydza Hitlera i zakazuja swastyk etc. Tylko dziwnym trafem ci wasi upadlincy jakos sie obnosza ze swoim ha tfu bandera taka logika ukrainofilow Lizcie im dupy dalej, zobaczymy kogo pierwszego na widlach wyniosa. Nas... Prawdziwych Polakow, czy was...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Ty k🤬a szasza alosza czy stepan, to że przywlokłeś swoje upaińskie dupsko do Polski to nie znaczy, że masz prawo głosu.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Widzę po komentarzach, że propaganda sowiecka zaczęła desperacką kontrofensywę w internecie, bo ta na polu bitwy ni c🤬ja nie wychodzi Możecie się pluć do woli, nie zmienia to faktu, że tej wojny rosja nie wygra, choćby nawet rzucili wszystkie 140 milionów ścierwa na front.
Amunicji, rakiet i ziemi do zakopania wystarczy dla każdego.
ps
Żeby uciąć wszelkie insynuacje i teorie spiskowe, nie mam nic wspólnego z Ukrainą. Poza tym, że w 1943 roku 2/3 mojej rodziny zginęło w obwodzie tarnopolskim z rąk UPA.
Podczas wesela.
Włącznie z Panem i Panną młodą.
i nie przeszkadza mi dziś "Chwała Ukrainie!" bo ta musi przetrwać jako demokracja i kraj niezależny, w przeciwnym razie sam będę musiał prędzej czy później chwycić za karabin i strzelać do ruskich śmieci.