Jaką kurvą trzeba być żeby wspierać kacapów po tym co nam zrobili?
Zabory, 1920, 17.091939, Katyń, Miednoje, zsyłki na Syberię, komunizm... Wróg moje wroga jest moim przyjacielem.
Upaina i ruskie to jak w tym memie ze spidermanem wskazującymi na siebie nawzajem. Jedni i drudzy nadają się na śmietnik historii.
Coś ci te sowieckie translate nie zadziałało, bo c🤬jowo to wyszło. Prigożyn musi ci dać lepsze narzędzia do prymitywnej propagandy, bo do tysięcy cywilizowanych aplikacji nie macie już dostępu, p🤬leni jaskiniowcy
Nooo... Albo jeszcze gorszym zjebem zeby wspierac potomkow mordercow bezbronnych kobiet, dzieci i starcow na Wolyniu i wschodniej Malopolsce.
Te wszystkie matoly pewnie nie pamietaja jak w okolicach 2014/15 byl filmik jak ukrainka usmiechnieta spiewala "jeszcze Polska nie zginela, ale zginac musi". Ale co tam, to pewnie ruska prowokacja byla
Czy mógłbym prosić o namiary na kogoś kto będzie mi płacił za pro rosyjskie komentarze? Jestem wyzywany od onuc agentów pytają mnie ile mi płacą na komentarze. Ja się pytam gdzie udać się żeby mi za to płacili? ruski ukrainiec jedno ścierwo które powinno się trzymać na murem i nie wpuszczać do polski. Zrozumieli mainstreamowe głupki czy jeszcze nie?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Upaina i ruskie to jak w tym memie ze spidermanem wskazującymi na siebie nawzajem. Jedni i drudzy nadają się na śmietnik historii.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Nooo... Albo jeszcze gorszym zjebem zeby wspierac potomkow mordercow bezbronnych kobiet, dzieci i starcow na Wolyniu i wschodniej Malopolsce.
Te wszystkie matoly pewnie nie pamietaja jak w okolicach 2014/15 byl filmik jak ukrainka usmiechnieta spiewala "jeszcze Polska nie zginela, ale zginac musi". Ale co tam, to pewnie ruska prowokacja byla
Dobrze masz przeorany łeb ruska propaganda jeśli dla ciebie jeden epizod ma większe znaczenie niż kilkaset lat wojny z Rosja która zamordowała miliony Polakow i kilkadziesiąt jak nie kilkaset milionów ludzi.