Ale czy ty rozumiesz, że nie chcemy tutaj drugiego Youtube? Chce obejrzeć coś z YT, to tam wchodzę i oglądam.
możesz rozwinąć?
Wyraźnie napisane od 24:20
podpis użytkownika
Quae nocent, docentPowinno się go wysłać na do Ukrainy taka nowa extra tradycja
Każdy filmik, KAŻDY który jest tu umieszczany pochodzi z jakiegoś serwisu debilu. Więc wg twoich kretyńskich zasad można zamknąć te portal w c🤬j bo jak będę chciał oglądać sado-maso to pójdę pod okna twojej matki.
Skoro nie chcesz tu YT (ja też nie chcę), to pisz do adminów, bo to oni wymyślili, żeby z YT można było tu filmy wstawiać.
Na YT nie ma nic sadystycznego, co by się nadawało na ten portal. Nie widzę potrzeby takiej funkcji.
Każdy film powinien być przycinany do konkretnej akcji.
A Ty się postaraj następnym razem, leniu. Ciężko przyciąć, czy wstyd przyznać, że się nie umie? Na c🤬j mi 24 minuty wstępu, skoro każesz go przewijać?
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzęA Ty co tak komendy wydajesz jakbyś u siebie na podwórku był a wszyscy tutaj u Ciebie na etacie robili...? Tobie się nie chce przewinąć ale jemu się musi chcieć przycinać? W czym problem, impulsów masz za mało? Napisane ładnie gdzie akcja, a dzięki temu że nie przyciął to obejrzałem więcej i nie żałuję. Ciekawy program ogólnie.
podpis użytkownika
Quae nocent, docent