Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
I waliło by mnie czy on chory psychicznie czy nie, jeden c🤬j.
Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
I waliło by mnie czy on chory psychicznie czy nie, jeden c🤬j.
podpis użytkownika
Ola gringoTak by było
Bardzo dobrze zrobił. Powinien jeszcze podpalić to siedlisko zła.
Kościół katolicki to najbardziej zbrodnicza organizacja świata, która nadal może legalnie działać.
Co roku nadal ogłupia miliony ludzi na całym świecie.
W Polsce też nie będzie normalnie, póki ostatnia cegła z ostatniego kościoła nie spadnie na łeb ostatniego księdza.
podpis użytkownika
Ola gringopodpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Kościół katolicki, a nawet absolutnie bez wyjątku każda religia, to zło, ale to nie jest metoda na walkę z nimi. Może to był jakiś średniowieczny zabytek, po co to psuć.
Po prostu trzeba to przetrwać aż wymrą stare prukwy chodzące do kościoła i płacące tej największej zorganizowanej grupie przestępczej kasę, a sami się zaorają.
Warto też przypominać przed wyborami o pięknej oddolnej inicjatywie: "schowaj babci dowód".
Wy komuchy to nienawidzicie konkurencji, wierzycie w wasza Trójcę Świecką - Marksa, Lenina, Stalina , a właściwie w Mordechaja Kiesela, Włodzimierza Ulianowa i Josifa Dżugaszwiliego
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Po prostu trzeba to przetrwać aż wymrą stare prukwy chodzące do kościoła i płacące tej największej zorganizowanej grupie przestępczej kasę, a sami się zaorają.
O czym wy gadacie? Przecież z Europy w tej chwili właśnie są usuwani wszelkiej maści rewolucjoniści. Prawdziwie wierzące rodziny mają się bardzo dobrze (z resztą nie tylko katolickie) i dzieci im się rodzą. Kto pozostaje wierny dostaje wielkie łaski od Pana, w tym piękne gromadki dzieci.
Możecie głosno krzyczeć, że Rewolucja jest super, ale za sto lat wasze potomstwo będzie w śladowej ilości w Europie i pewnie koloru ciemnego.
"Planowanie rodziny", pigułki antykoncepcyjne i prezerwatywy są najbardziej kontrrewolucyjnymi wynalazkami w historii ludzkości, bo pozwolą nam na przestrzeni jednego czy dwóch stuleci wygrać wojne z lewicą która w swej chorej rządzy ludzkiej krwi morduje własne dzieci.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.