Dodam jeszcze, że kościoły są pełne jak nigdy, na religiach 100% frekwencja, tylko te z próbówki nie chodzą, bo im rodzice geje zabronili, ale to nie ludzie, więc i tak skończą w piekle. Seminaria duchownych pękają w szwach, jak wróci do władzy Jarosław Polskę Zbaw to dadzą miliardy na dobudowanie nowych.
Pamiętaj tylko żeby z walenia konia się księdzu wyspowiadać, nie zapomnij mu pokazać jak to robiłeś, to dostaniesz mniejszą pokutę.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
I waliło by mnie czy on chory psychicznie czy nie, jeden c🤬j.
Były przede wszystkim zrobione z licznych godzin pracy jakiegoś gościa, który pewnie nie pracuje za najniższą krajową. A nota bene to złota za 30000 euro możesz kupić 300 gramów (objętość JEDNEJ łyżki do zupy, i to niedużej).
Zbyt religijny nie jestem ale za taki akt wandalizmu i barbarzyństwa, to bym temu śmieciowi wszystkie 10 palców u rąk połamał. Każdego po koleji, obił pysk i wyrzucił na ulicę.
Żadnego więzienia, bo tam musieli by k🤬ę karmić i leczyć połamane palce. Do rynsztoka na ulicę go !
I waliło by mnie czy on chory psychicznie czy nie, jeden c🤬j.
a wy prawackie prymitywy z IQ poniżej małpy codziennie salutujecie do Hitlera i koledzy wam na fiucie podczas wspólnych zabaw tatuują kolejną swastykę.
?
a wy prawackie prymitywy z IQ poniżej małpy codziennie salutujecie do Hitlera i koledzy wam na fiucie podczas wspólnych zabaw tatuują kolejną swastykę.
Ciężko jest pojąć, że można jednocześnie nienawidzić Hitlera, Stalina i kościoła katolickiego? że jest jednak jakiś świat po środku?