Wysłany:
2013-06-15, 12:45
, ID:
2234433
21
Zgłoś
k🤬ica mnie strzela jak widzę coś takiego. nie rozumiem dlaczego ludzie nadal oglądają tvn, czy naprawdę nie widzą, że ta stacja to lewackie ścierwo, które nie powinno mieć prawa bytu? ja p🤬lę!
Wendigo, co to za c🤬ka-blondynka? "wstyd jest być w tych czasach eurosceptykiem", no k🤬a! idiotka jakich wiele w tym pop🤬lonym kraju, niewidząca prawdziwych problemów. o czym ona pieprzy? świetnie prosperująca gospodarka? grecy zbankrutowali, bo nie mieli zapału do pracy? wszyscy, k🤬a, wiedzą, że w grecji były komusze rządy, które rozp🤬oliły cały hajs na lewo i prawo.
ludzie, zróbmy coś, naprawdę. ja jestem młodziutka, ale nie mogę patrzeć na to co się dzieje w tym popieprzonym kraju i na świecie. przecież tych lewaków trzeba rozliczyć z tego co powyprawiali. coś trzeba w końcu zrobić. i ten kto mi powie, że obalanie rządu powinno się odbywać przy urnach wyborczych może mnie pocałować w dupę. w tym kraju większość to ciemnota, nieczytająca, nieinteresująca się ważnymi sprawami ciemnota, która głucho słucha telewizora i tych samych od dwudziestu lat obietnic polityków, a ludzi myślących jest garstka.
chciałabym w przyszłości mieszkać nadal w Polsce i założyć tu rodzinę, rodzić dzieci, no ale jak? żyć za psie pieniądze? a może wyjechać na emigrację na zarobek, tęsknić za ojczyzną, za rodziną i egzystować razem z brudami ze wschodu, których teraz jest wszędzie pełno? zresztą za mojego życia pół europy będzie już islamskiej jak nie wyjebie się w porę tego lewackiego ścierwa.
i co mam zrobić? takie są moje dylematy...