Nie żebym miał coś do Wojtyły albo do katolików [sam nim jestem], ale ten szacunek to za co mu się tak należy? Za to, że był papieżem ? Tylko za to?
Gdzieś tutaj czytałem całkiem fajny temat na jego temat. Jak to ładnie przykrył zbrodniarzy wojennych z terenów byłej Jugosławii. Totalny szacun.
Nie żebym miał coś do Wojtyły albo do katolików [sam nim jestem], ale ten szacunek to za co mu się tak należy? Za to, że był papieżem ? Tylko za to?
argentynczyk jest niemieckiego pochodzenia, kazdy kto liznął troche historii z czasow 2wojny bedzie kumal kim mogli byc rodzice tego zacnego Franka. Niemiec i argentyna mowi samo za siebie, mamy papieza wychowanego przez rodzicow SS
podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Gdzieś tutaj czytałem całkiem fajny temat na jego temat. Jak to ładnie przykrył zbrodniarzy wojennych z terenów byłej Jugosławii. Totalny szacun.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.