Ciekawe z kt贸rej strony, chyba od spodu, sam mam bmw i audi ale e60 jest brzydkie w c馃がj[/quotejak dla mnie od przodu jest super, ty艂 艣rednio, a w 艣rodku to zale偶y s膮 艂adne i brzydkie jak ka偶de auto
Diggerx napisa艂/a:Ciekawe z kt贸rej strony, chyba od spodu, sam mam bmw i audi ale e60 jest brzydkie w c馃がj[/quotejak dla mnie od przodu jest super, ty艂 艣rednio, a w 艣rodku to zale偶y s膮 艂adne i brzydkie jak ka偶de auto
Do wszystkich co p艂acz膮 ze e60 brzydkie i podniecaj膮 cie jak mo偶na je藕dzi膰 BMW, zrobicie kiedy艣 prawo jazdy, por贸wnacie sobie jak jedzie Fabia rodzic贸w a utrzymanym bmw, nie wa偶ne jakim. Wtedy b臋dzie mo偶na dyskutowa膰. Bo widz臋 偶e Ci najwi臋cej pierdz膮 co bmw widzieli na parkingu. A co do nagrania to zwyk艂y debil. A debila mo偶na spotka膰 w ka偶dym samochodzie wszystkich marek.
Do wszystkich co p艂acz膮 ze e60 brzydkie i podniecaj膮 cie jak mo偶na je藕dzi膰 BMW, zrobicie kiedy艣 prawo jazdy, por贸wnacie sobie jak jedzie Fabia rodzic贸w a utrzymanym bmw, nie wa偶ne jakim. Wtedy b臋dzie mo偶na dyskutowa膰. Bo widz臋 偶e Ci najwi臋cej pierdz膮 co bmw widzieli na parkingu. A co do nagrania to zwyk艂y debil. A debila mo偶na spotka膰 w ka偶dym samochodzie wszystkich marek.
Ty tak serio? t膮 szkap臋? Co wy widzicie w tym burakowozie? Powa偶nie pytam. co ? Moc, kszta艂t, czy po prostu tanizna? a mo偶e wszystko razem? Do driftu tylko lekka mazda, nissan skyline, toyota supra, a ta szkapa napompowana s艂aw膮 m艂odych dresiarzy jest g贸wno warta, znaczy w Polin to obiekt westchnie艅 sebix贸w. Jak bym chcia艂 sportowe auto to patrzy艂bym raczej na azjatyckie wozid艂a , bo to u nich zapoczatkowano mod臋 na drift. rally? no problemo MMC Lancer EVO, Subaru Impreza WRX STi kasuje t膮 szkap臋 w ka偶dym mo偶liwym sporcie samochodowym, no ale na to trzeba funduszy nie to co szkapa za kilkana艣cie tysi pln贸w
BMW ... Supra dla biedus贸w