każdy widzi to co chce, pamiętajcie że draq queen to częst normalni kolesi co mają żonę (kobietę) dzieci i normalne życie, a to taktują jako pracę, nie musi zap🤬lać łopatą, na taśmie w fabryce czy w korpo
tak samo jak kiedyś była burleska, znaczy dalej jest, a kobiety były traktowane jak dz🤬ki bo tańczyły prawie nago
takie czasy, kiedyś dzieci wychowały się na bolku i loku, a teraz wychodzi że to pedały albo walą trójkąt z tolą
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerZwróćcie uwagę na reakcję dziewczynki. Jest naturalnie zniesmaczona widowiskiem. To pokazuje, że zdrowi ludzie rodzą się ze zdolnością rozpoznawania nienormalnych zachowań, które tracimy lub podtrzymujemy w zależności od wychowania. Dlatego te ludzkie k🤬y pokroju biedronia czy feministek spod sztandaru gender i innych pedofili chcą edukować nasze dzieci, bo czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci.
Karta LGBT+
Kupili jej na urodziny nową niewolnicę?
podpis użytkownika
Ola gringoNie wiem czy potrafisz sobie to wyobrazić, ale dziecko które przyłapie rodziców na seksie również jest zniesmaczone/przestraszone/zdezorientowane. To tylko jeden z powodów, dla których twoje wypociny to bzdura, ale próbuj dalej.
podpis użytkownika
czarna fortunapodpis użytkownika
Ty ty tyi to jest właśnie k🤬a to, każdy chce się wp🤬lać w cudze życie, decydować o cudzej piździe czy kobieta może usunąć czy nie, czy może iść z dzieckiem w takie miejsce jak to czy nie, czy w miejscu publicznym jak szkoła czy urzędy ma być krzyż, tylko narzucanie, przecież to nie było na ulicy ci co tam byli chcieli tam być, k🤬a ludzie weźcie się za siebie zobaczcie co robicie c🤬jowo jeden z drugim pan idealny kolo siebie, a później p🤬lcie i próbujcie świat naprawiać
a to czy ktoś zostanie pedałem czy lesbą zależy od wielu czynników, a przede wszystkim od samej osoby
podpis użytkownika
czarna fortunaNie wiem czy potrafisz sobie to wyobrazić, ale dziecko które przyłapie rodziców na seksie również jest zniesmaczone/przestraszone/zdezorientowane.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866