podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmTak było czuć ten sarkazm, jak smród z twojej japy 🤣 Przyznać mogę, że raz niewyspany od dymania twojej staruchy mogłem nie być na tyle ogarnięty, aby załapać sarkazm, ale to nie czyni mnie od razu idiotą, panie doskonały w obciąganiu druta 🤣
Ty jesteś jakiś przyp🤬olony, chłopie 🤣 Przepisy mówią jasno, że k🤬a nie ma się prawa jeździć na przeciwległym pasie, do tego pojazd będący w ruchu odpowiada za wypadek a gość się zatrzymał, natomiast ona zap🤬lała przed siebie, zjebańcu 🤣 Gość jedyne co dostanie, to wypłatę od ubezpieczyciela za uszkodzenia samochodu 😝 Ale skoro uważasz inaczej, to podaj paragraf lub coś, aby potwierdzić swoją tezę, znaFFFFco 😆
Jeden i drugi przyp🤬olone capy 🤣 Tacy jak wy, to zawsze jak zap🤬licie się w akcji, to potem jest gadanie "To ironia, sarkazm, satyra" bla bla bla 🤣 Po to człowiek wpłacał kasę na utrzymanie sadola, aby takie zjeby i darmozjady tu przychodziły? 😂
Na c🤬j jeszcze szczekasz, wykwicie na piździe? Każdy zgasił cię jak peta pod szaletem, a ty jeszcze próbujesz się ratować ze swojego debilizmu. Masochistą jesteś, czy co?
czyli jak stanę sobie na przejeździe kolejowym i mnie pociag pie..lnie to jego wina bo mój pojazd nie był w ruchu
Nick Geniusz jest kwintesencją całej puenty
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDPopłakałeś się? Kupić ci smoczek, patusie j🤬y? Ktoś cię o zdanie pytał, że jeszcze tu jesteś, odpadzie społeczny? 🤣 Po moich wypowiedziach wiało wyraźnie trollem i ciebie też udało się strollować, skoro z powodu moich komentarzy pruje ci się dupsko, jak stare prześcieradło, co widać po twoich wypowiedziach 🤣 Taki śmietnik jak ty myśli, że mogą mnie ruszyć jego odpowiedzi, skoro ja tu tylko na trollowanko przyszedłem? 🤣 Osoba trollująca zawsze wygląda na idiotę, ale takie odpady jak ty dają się trollować, więc kto tu jest idiotą? 🤣
Na przejeździe kolejowym panują nieco inne zasady, niestety 😅
Dokładnie, stary, geniusz w trollowaniu, patrz jak się zesraliście o trollowe komentarze, które wypisałem 🤣
Rozp🤬oliłeś się na swojej głupocie j🤬y półkomórkowcu i jeszcze to ciągniesz... Zj🤬eś na początku i fikasz. Nikt w twój debilny trolling się nie nabierze, więc przestań już p🤬lić. Nie ogarniasz, nie myślisz, więc schowaj się w p🤬du. Każdy widzi, że po prostu k🤬a nie myślisz. I na c🤬j się jeszcze wypowiadasz, skoro jebie od ciebie nieogarem dwulatka.
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDOjejku, a ty dalej płaczesz do mnie coś, może faktycznie kupię ci ten smoczek, frajerku, który daje się trollować i teraz próbuje to jakoś sobie wytłumaczyć poprzez zarzucanie mi debilizmu, jednak debilem tutaj jesteś ty, bo chciałem cię wkurzyć i widzę, że cudnie się udało 🤣 Wyjdź z piwnicy, bo widać w internecie się niezły kozaczek z ciebie zrobił, przetestuj teraz to kozactwo na ulicy, pierwszy lepszy lamus ci zęby przeliczy, to się obudzisz, naiwniaczku idealny do bycia strollowanym 🤣 Nikt się w mój debilny trolling nie nabierze, ale chciałem kogoś podk🤬ić a ty plujesz jadem, więc widać, że mi się udało i żeś debil, więc becz dalej, becz ile fabryka dała, ciśnij mnie niemiłosiernie, aż ci żyłka pęknie a ja będę mógł się chełpić tym, że choć jednego odpada mniej na tym świecie 🤣
Ojejku, a ty dalej płaczesz do mnie coś, może faktycznie kupię ci ten smoczek, frajerku, który daje się trollować i teraz próbuje to jakoś sobie wytłumaczyć poprzez zarzucanie mi debilizmu, jednak debilem tutaj jesteś ty, bo chciałem cię wkurzyć i widzę, że cudnie się udało 🤣 Wyjdź z piwnicy, bo widać w internecie się niezły kozaczek z ciebie zrobił, przetestuj teraz to kozactwo na ulicy, pierwszy lepszy lamus ci zęby przeliczy, to się obudzisz, naiwniaczku idealny do bycia strollowanym 🤣 Nikt się w mój debilny trolling nie nabierze, ale chciałem kogoś podk🤬ić a ty plujesz jadem, więc widać, że mi się udało i żeś debil, więc becz dalej, becz ile fabryka dała, ciśnij mnie niemiłosiernie, aż ci żyłka pęknie a ja będę mógł się chełpić tym, że choć jednego odpada mniej na tym świecie 🤣
Ojejku, a ty dalej płaczesz do mnie coś, może faktycznie kupię ci ten smoczek, frajerku, który daje się trollować i teraz próbuje to jakoś sobie wytłumaczyć poprzez zarzucanie mi debilizmu, jednak debilem tutaj jesteś ty, bo chciałem cię wkurzyć i widzę, że cudnie się udało 🤣 Wyjdź z piwnicy, bo widać w internecie się niezły kozaczek z ciebie zrobił, przetestuj teraz to kozactwo na ulicy, pierwszy lepszy lamus ci zęby przeliczy, to się obudzisz, naiwniaczku idealny do bycia strollowanym 🤣 Nikt się w mój debilny trolling nie nabierze, ale chciałem kogoś podk🤬ić a ty plujesz jadem, więc widać, że mi się udało i żeś debil, więc becz dalej, becz ile fabryka dała, ciśnij mnie niemiłosiernie, aż ci żyłka pęknie a ja będę mógł się chełpić tym, że choć jednego odpada mniej na tym świecie 🤣
Ja p🤬lę, co za zjeb. Dobra, c🤬j z tobą. Każdy już zauważył, jaki z ciebie przygłup.
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDPodaj kolor smoczka, to ci kupię 🤣 Póki co to zjebem jest każdy, kto tak jak ty dał się podk🤬ić, gamoniu 🤣 i racja, utkaj mordeczkę i idź possać ojcu, bo i tak tego wątku nikt już specjalnie nie będzie czytał, więc poświęć czas na coś lepszego niż na trolla, idioto, który jak każdy matoł o IQ szczura nie ogarnia, co się odj🤬o 🤣 Mówię, że trolluję oraz że lubię podk🤬iać, a także że podoba mi się robienie czegoś takiego a ty swoje, wdajesz się w dyskusje z trollem 😂
Musisz mieć piękne i fascynujące życie, jeśli znajdujesz w tym radość. W sumie to nawet współczuję takiego gównianego żywota...
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD