podpis użytkownika
Quae nocent, docentNie bronię rowerzystów, ale kierowcy puszek zachowują się jak władcy dróg. Jedzie taki szeryf, zajeżdża, wymusza, parkuje na ścieżce dla rowerów i co mu zrobisz… no to znalazło się kilku, co im zrobili.
Pedalarze wk🤬iają każdego, ale nic nie wk🤬ia tak bardzo, jak hipokryzja! Jadą pedały swoim miejscem na drodze?
Jadą.
Kierownicy aut im się wj🤬i na ich pasy?
Wj🤬i.
Niech zatem kierownicy cierpią i płacą.
I BARDZO, K🤬A, DOBRZE!
Tak samo robię.
Jadąc autem spycham pedalarstwo na ścieżkę rowerową, skoro mają obok.
Jadąc rowerem ciągnę z bara i zaskoczenia ludzi na ścieżkach rowerowych.
Jako pieszy wyp🤬alam rowerzystów jeżdżących po chodniku czy przejściu i staję przed maskami aut chcących skrócić sobie nim drogę.
Tak. Nie raz wp🤬l już dostałem, ale jednak więcej razy wp🤬liłem.
Uważam, że było warto. Po to są zasady, żeby każdy miał swoje miejsce dla siebie!
Jeśli ktoś uważa inaczej, to c🤬j mu na imię!
Jak zobacze rower na chodniku też mam go rozj🤬? Ok!
podpis użytkownika
Quae nocent, docentW dupie mam Twoje zasady - każdy ma swoje i mię tu nie pouczaj
podpis użytkownika
Quae nocent, docenttez jezdze na rowerze ale nie wymijam innych bo jezdze bezpiecznie a jak ktoś chce jechac pierwszy to niech jedzie
najwyrazniej spieszy sie do trumny
wyj🤬e tyle złosci i hejtu..
ja tam wole przepuscic i miec spokoij
Powinien być ustawowy dzień j🤬ia rowerzystów. Wszyscy mają wolne w pracy i zasadzają się na tych sk🤬ysynów. Nagrywają spuszczane wp🤬le i potem wieczorem przy stole pełnym potraw całą rodzina spędza razem mile czas pokazując sobie nagrania.
Taki dyngus tylko zamiast na laski z wiadrem wody to na pedalarzy z kijem wyskakujesz.
Nie można generalizować kierowców aut nie wszyscy to czuby i na pewno jak się będzie długo szukać to i wśród dwukołowców można odnaleźć normalnych a czasem inteligentnych.
K🤬a już c🤬j jakby serio przypadkiem to zrobił no c🤬j bywa nie ..... Ale te pedały specjalnie wjeżdżają by zahaczyc o te lusterka .... I teraz mam takie czemu za co i czy to temu że ich żona puściła się z murzynem i mają teraz czekoladka w domu
podpis użytkownika
Quae nocent, docent